Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Enrique vil lægge ud med Sandro og Munir

Nyheder - 7. juli 2015




Sandro og Munir er jagtet af adskillige klubber i Europa og efter nedrykningen med Barcelonas B-hold ser de god grund til at finde sig et nyt sted. Men i øjeblikket lader det alligevel til at de begge bliver i klubben - Enrique vil nemlig give dem en meget stor mulighed for at vise sig frem.

Sandro Ramirez og Munir El Haddadi forventes nemlig at møde op på mandag sammen med en stor del af truppen for at forberede sig til International Champions Cup på amerikansk grund. Her skal Barcelona spille en venskabsturnering hvor man blandt andet møder Chelsea og Manchester United.

Begge spillere forventes at rejse med og begge forventes at få godt med spilletid. På turen må man se bort fra både Neymar og Messi, der begge har ferie som følge af deres deltagelse i Copa America. Også Bravo er på ferie hvorfor Jordi Masip kan se frem til en god omgang spilletid, da Ter Stegen møder ind lidt senere efter sin deltagelse ved U21 EM.

19-årige Sandro fylder 20 år om to dage. Han har i alt spillet 12 kampe for førsteholdet og scoret fire gange - heriblandt et yderst vigtigt mål på El Madrigal mod Villarreal i sidste sæson. Munir El Haddadi, der også er 19 år, har spillet 16 kampe og scoret én gang. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Enrique vil lægge ud med Sandro og Munir

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder