Mest læste denne uge

La Liga: Cádiz 0-1 FC Barcelona

La Liga - 14. april 2024

FC Barcelona havde netop set Real Madrid hente en smal 0-1-sejr ude hos Mallorca og havde derfor under alle omstændigheder brug for at slå Cádiz til trods for, at man på forhånd vidste, at Xavi ikke ville stille op med stærkeste opstilling på grund af kampen mod PSG. Men et flot mål af Joao Felix gav catalanerne den vigtige sejr.

FC Barcelonas startopstilling
Ter Stegen, Fort, Christensen, Cubarsí, Alonso, Roberto, Romeu, Fermin, Ferran, Roque og Felix

62' Roque Yamal
62' Fort Pedri
62' Christensen Koundé
80' Fermin Raphinha
80' Felix Casado

- 0-1 37' - Felix

Barca kom fint ud til kampen mod Cádiz og satte sig hurtigt på bolden og fik skabt et par chancer, men det var Cádiz, som efter små 20 minutter var tættest på ved både Javi Hernandez og dernæst Juanmi, som fik gode chancer, hvor Ter Stegen dog viste sin kvalitet. En halv time inde var det Hector Forts tur til at komme tæt på, men han måtte se Ledesma redde forsøget.

Selvom bolden gerne ville skifte ejermand - men med Barca som det dominerende hold - så var der intet at stille op for Cádiz kort før pausen, da et hjørnespark blev lagt ind i Cádiz' felt og dumpede ned ved Joao Felix, der på akrobatisk vis saksesparkede bolden i mål til 0-1. I samme ombæring forsøgte Iza Carcelen at tvinge et frispark igenem, da han ud af det blå tog sig til hovedet som om, at Felix havde ramt ham - men der var ikke skyggen af kontakt og det så utrolig teatralsk ud af Cádiz-manden i forsøget på at få målet annulleret. 0-1 til Barca.

Lige inden pausen var det rent uheld, at Fermin Lopez ikke fik øget, da han i fri position inde i feltet flugtede bolden forbi keeperen, men heldigt fik en Cádiz-mand afværget helt inde på stregen til stor ærgrelse for Fermin Lopez. En time inde var var Felix atter engang tæt på, da han forsøgte at styre et Ferran Torres-indlæg i kassen, men bolden sneg sig lige forbi målet. Joao Felix var slet ikke færdig for et kvarter før tid skabte han plads til sig selv på kanten af feltet til at trykke af, og mens bolden kort forinden gik forbi målet, så ramte han denne gang stolpen.

Med 10 minutter igen var det Cádiz, som pressede Barca i bund og det resulterede blandt andet i et godt forsøg fra Diadie Samassekou, som dog måtte se sit gode forsøg blive reddet af en mindst lige så god redning fra Ter Stegen. Cádiz fik bolden i mål undervejs, men det blev annulleret for offside og da Barca formåede at holde buret rent blev Joao Felix matchvinder og sikrede Barca sejren.

De næste to kampe for Barca er mod PSG og Real Madrid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder