Annonce


Annonce

Annonce

Barca spiller sidst af de fire tophold

La Liga - 13. april 2024
FC Barcelona er på banen igen i aften når de på udebane møder bundproppen Cádiz. Xavi har en håndfuld spillere i karantæne så de er klar til El Clásico, men lørdagen byder på en noget atypisk omgang La Liga-bold. De tre tophold spiller nemlig i dag.

I skrivende stund har fjerdepladsen Atletico Madrid besøg af tredjepladsen Girona og her er Atletico Madrid foran med 3-1 kort tid inde i anden halvleg. Når den kamp slutter tager Rayo imod Getafe før Mallorca hjemme tager imod Real Madrid. Barca kender dermed resultatet for de øvrige tophold før de selv spiller mod Cádiz.

Det vil helt sikkert skabe motivation hos catalanerne skulle Real Madrid gå hen og tabe point mod Mallorca. Madrilenerne har en returkamp mod Manchester City på programmet allerede på onsdag, så ligesom Barca har de utvivlsomt også rettet nogle tanker hen mod Champions League da kampe mod City og PSG med afstand er sværere at komme igennem end kampe mod Mallorca og Cádiz.

Kampene i aften er meget vigtige, da det er runden inden El Clásico. Et gyldent scenarie for Barca er, at Mallorca slår Real Madrid mens Barca selv slår Cádiz. Dermed vil forspringet være nede på fem point inden El Clásico, hvor Barca med en sejr kan spille sig to point fra Real Madrid. Der skal dog meget til for at det sker - men muligheden er der og det er drømmescenariet for FC Barcelona denne weekend.

Dagens La Liga-kampe
Atletico Madrid - Girona (i gang lige nu, 3-1)
16.15: Rayo - Getafe
18.30: Mallorca - Real Madrid
21.00: Cádiz - FC Barcelona Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca spiller sidst af de fire tophold

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder