Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Sådan starter Barca mod Cádiz

La Liga - 13. april 2024
FC Barcelona har en svær kamp i aften når de på udebane møder Cádiz i La Liga. Kampen ligger placeret mellem to kampe mod PSG og her er der ikke råd til at tabe. Med tanke på PSG vil Xavi utvivlsomt spare spillere i aften og avisen Sport har et godt bud på hvordan træneren stiller op.

I går kunne Xavi bekræfte, at Gündogan kan se frem til en pause mens Vitor Roque kan forvente spilletid. Spørgsmålet er hvor meget Xavi tør spare, da der også venter El Clásico umiddelbart efter returkampen mod PSG.

Det er et noget alternativt hold til det, som startede mod PSG. Fort og Alonso ventes at dække kanterne med Cubarsí og Koundé i det centrale forsvar. På midten glider Romeu ind sammen med Roberto og Fermin mens Roque ventes at erstatte Lewandowski på toppen.

Ydermere kan Felix og Ferran se frem til at starte inde. Blot tre ud af de 11 spillere ventes at starte mod PSG - Ter Stegen, Koundé og Cubarsí. Så der er tale om en god omgang hvile til mange spillere.

FC Barcelonas forventede startopstilling mod Cádiz
Ter Stegen, Hector Fort, Koundé, Cubarsí, Marcos Alonso, Oriol Romeu, Sergi Roberto, Fermín, Ferran, Vitor Roque og Joao Felix.

Kampen afvikles klokken 21 i aften og kan følges direkte på TV2 Sport X. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Sådan starter Barca mod Cádiz

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder