Annonce


Annonce

Annonce

Nu venter der to store kampe for Barca

Nyheder - 14. april 2024
FC Barcelona klarede opgaven mod Cádiz. Med en masse stamspillere ude, formåede de øvrige at slå Cádiz med 1-0 efter et flot saksesparksmål af Joao Felix. Det var tre meget vigtige point for at bibeholde det lille pres på Real Madrid, som også vandt i går.

Nu venter der to meget store kampe og ikke mindst afgørende. Først og fremmest har Barca nu kun søndagen og mandagen til at forberede sig til kampen mod PSG, som afvikles tirsdag aften. Her er Barca foran med 3-2 fra den første kamp, så catalanerne har en lille fordel, men det er bestemt ikke noget, som Barca kan læne sig for meget op af.

Man så det i første kamp hvordan PSG på ganske få minutter scorede to mål og lavede 0-1 til 2-1 og derfor er intet givet på forhånd. Barcas fordel i denne omgang er, at de fik sparet en masse spillere mod Cádiz - både fordi, at Xavi valgte det og fordi, at flere var i karantæne for at være klar til kampen mod Real Madrid, som Barca møder om præcis en uge.

Det er altså FC Barcelona mod PSG på tirsdag og på søndag gælder det Bernabeu og Real Madrid. Der er pt. otte point til forskel mellem de to mandskaber og med bare 21 point at spille om ser det ualmindeligt svært ud for Barca. Men hvis Barca kan slå Real Madrid på søndag, så vil pointforskellen være fem point med 18 point at spille om og så kan det blive farligt for Real Madrid. Det kræver dog at Barca vinder deres resterende kampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Nu venter der to store kampe for Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder