Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Uheldet forfølger ham: Vermaelen ude 2-4 uger

Nyheder - 13. september 2015




Thomas Vermaelen var igennem et rent skadeshelvede i sidste sæsonen, men tog fat i sin chance da han i denne sæson fik overbevist Luis Enrique. Han har siden dækket ind for Piqué i det centrale forsvar på bekostning af blandt andet Mathieu, der siden sin tvivlsomme præstation mod Sevilla i Supercuppen ikke har spillet så meget.

Spilletid fik Mathieu dog i går, da Thomas Vermaelen en halv time inde i opgøret mod Atletico Madrid måtte forlade banen med en fibersprængning. Barcelona har endnu ikke officielt meldt ud, hvor længe belgieren må se til fra sidelinjen, men han forventes ude i mellem 2-4 uger.

Inden opgøret havde han givet sig tid til et interview med Barca TV og her lyste glæden ud af øjnene på ham, da han talte om, hvor glad han var for at komme sig over sin slemme skade. Bare timer senere måtte han så udgå med en ny skade.

Uheldet forfølger altså den centraleforsvarsspiller men heldigvis har denne skade ikke noget med den tidligere skade at gøre. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Uheldet forfølger ham: Vermaelen ude 2-4 uger

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder