Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Jürgen Klopp vil have Cristian Tello

Nyheder - 3. november 2015




Jürgen Klopp er ny cheftræner i Liverpool og kunne seneste juble over en 3-1-sejr mod Chelsea på Stamford Bridge. Nu forlyder det i de engelske medier, at den tyske træner ønsker at tilknytte Cristian Tello til sit hold. Tello er i øjeblikket udlejet til FC Porto fra Barcelona.

Den 16. juli 2014 kunne både FC Porto og Barcelona bekræfte lejeaftalen, som løber over to år. Barcelona havde mulighed for retmæssigt at bryde ud af aftalen i sommerens transfervindue og hente ham tilbage, men det var man ikke interesseret i ligesom transferkarantænen var et endnu større problem.

Det skulle dog angiveligt ikke kun være Klopp og Liverpool, som har interesse i at hente den lynhurtige Tello til England. Også Everton meldes som en bejler og skulle det være interessant for spilleren, så vil han helt sikkert tage en dialog med Gerard Deulofeu, som har været i Everton længe efterhånden og som senest spillede en pragtkamp mod Sunderland med et mål og en assist i 6-2-sejren.

Tello er efterhånden blevet 24 år og har spillet 37 kampe for FC Porto. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Jürgen Klopp vil have Cristian Tello

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder