Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Ingen vil have Douglas

Nyheder - 21. januar 2016




Rigtig meget skal gå galt for Luis Enriques trup før Douglas bliver bragt i spil. Det er efterhånen et faktum. Brasilianeren har kun spillet syv kampe for Barcelona i 18 måneder og i dette transfervindue har klubben forsøgt at sende ham videre i karrieren.

Håbet var, at man her i januar kunne sende ham ud på en lejeaftale således han kunne få sig noget spilletid, men der er ingen klubber som bider på. Barcelona kommer til at betale hans løn mens han er udlejet, men med under to uger tilbage af transfervinduet er der fortsat intet konkret.

- Marc Bartra forlader os absolut ikke her i januar. Med Douglas forsøger vi at finde den bedste løsning. Vi arbejder hårdt på at nå vores mål her i januar, men vi må se, hvor det bærer hen, fortalte sportsdirektør Robert Fernández efter gårsdagens kamp på San Mamés.

Douglas var et underligt køb for mange og han har da heller ikke foldet sig ud, som Enrique ellers havde håbet han ville. Han har fået et par kampe her og der, men har ellers døjet med skader og bare ikke fundet god nok, når truppen skulle udtages.

I aftes var han med på San Mamés, men det var kun fordi Enrique havde en masse fravær. Som ventet blev det da heller ikke til spilletid for Douglas og selvom han har fået flere medaljer til pokalskabet, så har han som sådan ikke været et emne at skrive hjem om.

Seneste nyt er, at Barcelona har taget kontakt til kriseramte Real Betis og fortalt dem, at de må leje Douglas uden at betale en krone. Hvad andaluserne har svaret vides endnu ikke, men taget deres nuværende forfatning i betragtning, kan de bruge hvilken som helst hjælp; de har ikke vundet i 10 kampe i træk. Og i weekenden møder de Real Madrid - som de faktisk slog tilbage i 2012, hvilket er deres seneste sejr over madrilenerne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ingen vil have Douglas

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder