Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Sergi Roberto: En ny treble er ikke umulig

Nyheder - 11. marts 2016




De seneste par sæsoner har Barcelona erhvervet sig et hav af rekorder. Både individuelt, men bestemt også som hold. Den mest i øjenfaldende må være den til stadighed aktuelle stime af ubesejrede kampe. Barcelonas allround-mand, Sergi Roberto, ser dog muligheder for endnu en enestående rekord.

Sergi Roberto var på plads til et interview i forbindelse med en ungdomsturnering, som den 24-årige Barca-mand selv har deltaget i.

- At vinde Champions League to år i træk er svært, men det ville være en historisk bedrift. Vi er klar over at vi er stand til at gøre det. Vi er i Copa del Rey-finalen, der er ikke langt igen i ligaen og Champions League er som sagt også inden for rækkevidde, selvom vi ved det bliver svært, udtalte den unge mand.

Sergi Roberto er desuden lykkelig over den øgede mængde spilletid. Især i denne sæson har han fået meget spilletid. Det hænger sammen med at han er i stand til at spille på mange forskellige positioner. Noget, der især var brug for, før Arda og Aleix blev spilleberettiget.

Slutteligt kommenterede Sergi Roberto på returkampen mod Arsenal på Camp Nou den 16. marts:

- De er en meget stærk modstander. Vi er to mål foran og de har mange skader, men ikke desto mindre vil vi gå efter sejren fra første fløjt, kom det afslutningsvis fra ham. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sergi Roberto: En ny treble er ikke umulig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder