Barcelona er ude af Champions League: 2-0

Nyheder - 13. april 2016

Barcelona spillede tydeligvis på resultatet, da kampen på Vicente Calderon blev sparket i gang. De holdt sig tilbage, spillede bolden rundt uden at angribe og havde bare et enkelt forsøg i første halvleg. Det kostede - og det kostede dyrt.

Ter Stegen, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Suárez og Neymar

Bravo, Douglas, Bartra, Adriano, Sergi Roberto, Arda og Munir

- 1-0 36' Griezmann
- 2-0 87' Griezmann (str.)

3'
- Intens start fra begge hold, men Atleti komemr først til en skudmulighed, da bolden dumper ned foran anfører Gabi, som dog sparker over Ter Stegens mål.

4'
- Ny skudmulighed. Ingen går til Carrasco, som fra kanten af feltet trykker af, men denne gang sidder bolden i handskerne på Ter Stegen.

7'
- Stor mulighed til Griezmann! Ingen dækker ham op på et indlæg og så har han fri udsigt, men Ter Stegen kommer flot ned og redder.

10'
- Mascherano baner vejen! Spurter helt op på Atleticos banehalvdel, erobrer bolden for snuden af en modstander og trykker til, men uheldigvis for ham blev skuddet blokeret.

32'
- Yderst kedsommelig og langsom kamp. Men nu får Barcelona deres første mulighed. Efter en kombination mellem Iniesta og Messi bliver Iniesta nedlagt på kanten af feltet. Frispark.

33'
- Messi går til bolden, men sender den sikkert henover. Ingen fare for keeper Oblak.

36' - MÅL!
- Skandaløst forsvarsspil af Barcelona igen på et indlæg, som efter syv minutter. Et indlæg bliver sendt indover og hverken Piqué eller Mascherano er tæt på. Lille Alves står med to mand og bliver fanget i midten af dem begge - Griezmann kommer op og header i mål til 1-0.

42'
- Hele 42 minutter skulle der gå før en Barcelona-spiller gad at skyde på mål i åbent spil. Neymar trækker ind og banen og sætter den helt oppe i hjørnet, men Oblak hopper let op og griber.

50'
- Det er Barcelona, som skal op at socre mål nu, men Atletico presser og catalanerne får ingen frihed på banen. Nøglen leder de stadig efter.

54'
- OVERLIGGER! Atletico presser højt og hårdt og Saul header bolden højt. Den lander på overliggeren og springer ud i feltet hvor Piqué kan få den væk. Absolut stillestående af Barcelona!

57'
- Iniesta forsøger og forsøger, men han har ikke smidt én god offensiv bold endnu. Han mister den konstant, men har også to mand på sig hele tiden.

61'
- Barcelona har i øjeblikket bedre fat om spillet, men én aflevering og så var Griezmann fuldstændig fri. Han blev dog løbet op af Mascherano, som pressede ham i en skarp vinkel og så kunne Ter Stegen redde forsøget.

63'
- Første gode aktion af Iniesta. Han fanger Gabi i ubalance, dribler forbi ham og trykker af, men igen fuldstændig ufarligt for Oblak.

64' - ind/-udskiftning
- Sergi Roberto og Arda Turan kommer ind. Rakitic og Alves går ud.

66'
- Stor mulighed! Suárez presser sin modstander væk inde i feltet, vender rundt og trykker af, men han sparker direkte på keeperen.

87'
- Barcelona har presset Atletico hårdt i bund, men de får aldrig afsluttet. Og så sætter madrilenerne gang i kontramaskinen og Iniesta bruger hånden i feltet. Straffespark til Atletico Madrid.

88 - MÅL!
- Sikkert lagt i mål af Griezmann til 2-0.

91'
- Frispark til Barcelona på kanten af feltet. Barcelona-spillerne står op i hovedet på dommeren fordi de mener, at armen stoppede bolden inde i feltet. Og TV-billederne viste netop også dette. Snydt for straffespark i overtiden!

92'
- Messi sparker frisparket over mål.

- Atletico Madrid spillede på deres styrke, Barcelona skød ikke på mål - og således sluttede det 2-0 og 3-2 samlet og Barcelona er dermed ude af Champions League. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder