Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Alba: Vi viste nosser

Nyheder - 23. maj 2016




Jordi Alba huserer på venstrekanten i Barcelona og selvom man skulle tro, at han kan blive træt, så er det bare umuligt. I går blev sæsonens sidste kamp spillet og selv efter 97 minutter tog han turen fra sin forsvarsposition og helt op til Sevillas felt, hvor han scorede til 1-0.

Han er yderst glad for at have vundet The Double, men gør det også klart, at det er svært at spille 10 mod 11 Sevilla-spillere.

- Jeg var heldig nok til at stå for kampens første mål. Jeg er glad for målet, men mere for at have vundet trofæet og The Double.

- Vi spillede ikke vores normale spil, men vi viste, at vi har nosser. Vi gjorde, hvad der var nødvendigt i denne type kamp.

- Det er altid svært at spille med en mand i undertal, specielt mod et hold som Sevilla. Men det har været en god sæson og vi spiller hvert år om de tre titler - i år fik vi to og det er fantastisk, fortalte Alba efter opgøret i går.

Alba fik ikke lov til at blive matchvinder, da Neymar i de døende sekunder sørgede for at Messi fik to finaleassists. Det var nemlig også Messi der lagde op til Albas mål efter 97 minutter. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alba: Vi viste nosser

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder