Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Piqué og Iniesta trådte i karakter

Nyheder - 23. maj 2016




Gerard Piqué og Andrés Iniesta roses verden over for deres kamp i aftes mod Sevilla i pokalfinalen og det er absolut med rette. Men der skulle et rødt kort til før de for alvor trådte i karakter.

Da det hed 11 mod 11 havde Barcelona ikke fundet deres spil frem, og det blev endnu sværere, da Javier Mascherano nedlagde Gameiro og blev udvist. Siden da forsvarede Barcelona sig hjem til pausen og i anden halvleg begyndte specielt Iniesta at træde i karakter og tage ansvar, som en kaptajn gør det.

Grundet det faktum, at Barcelona var i undertal, stillede de sig godt tilbage foran Ter Stegens mål når andaluserne havde bolden. Og derfor handlede det om at lukke af for modstanderen - noget som Piqué er stærk til og derfor kom hans kvaliteter også til syne, da han gang på gang blokerede skud, hoppede ned i tacklinger og forsvarede trøjen med hjertet.

Derudover tog Iniesta fat og var det sande bindeled mellem forsvaret og angrebet, som egentlig kun bestod af Messi i store dele af anden halvleg, da Suárez udgik. Neymar fik besked af Enrique om at trække sig langt tilbage nede omkring Jordi Alba og lukke af, men brasilianeren havde en ekstrem løbestærk kamp og formåede konstant at komme med i angrebet selvom han tog udgangspunkt langt nede i banen.

Andrés Iniesta blev officielt kåret som Man of the Match, men man kunne reelt set pege på endnu flere. Mathieu havde sit bedste indhop i karrieren. Han hoppede ind i duellerne med alt, hvad han havde, og flere gange stormede han med frem i kontrastød. Messi lagde op til begge mål og lagde et helt utroligt pres på Sevilla-spillerne i deres første fase af et angreb.

Jordi Alba var manden, der skabte den store forløsning og uanset, hvem man peger på, så er det svært at finde en spiller, som ikke havde en god kamp. Kampen var dog anderledes end hvad man normalt ser fra Barcelona og der måtte kæmpes langt hårdere end normalt i defensiven - men den kvalitet besidder Enriques spillere også hvilket han tydeligvis var stolt over på pressemødet efterfølgende. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqué og Iniesta trådte i karakter

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder