Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Bombe: Dani Alves til Juventus i næste uge!

Nyheder - 25. maj 2016




Tidligere på dagen blev Javier Mascherano rygtet til Juventus, men nu kan Cadena SER og Sport breake nyheden om at Dani Alves er blevet enig med den italienske klub om en 3-årig aftale.

- Exit-bombe. Dani Alves forlader Barcelona for at skrive under med Juventus for de kommende tre sæsoner. Sådan indleder avisen Sport deres seneste skud på stammen.

- Aftalen er i hus og den vil blive annonceret i næste uge. Forhandlingerne begyndte for en måned siden og blev afsluttet efter Copa del Rey-finalen, følges der op med.

Alves har gennem de seneste par uger forhandlet med Juventus og fået aftalen endegyldigt på plads efter Copa del Rey-finalen, hvor han i første omgang skulle fejre The Double med resten af holdet på Camp Nou.

Her fortalte han, at han altid vil elske Barcelona og slog fast, at uanset hvad alle andre siger, så vil Barcelona altid være de bedste. Sidste år på samme tidspunkt stod han også med mikrofonen i hånden og måtte se adskillige tårer trille ned af kinden, men i år var det mere behersket og måske var det med klarheden om, at hans fremtid endegyldigt var på plads.

Der er enighed om kontrakten og det hele blev således færdiggjort efter finalen og nu er Alves draget til USA, hvor han støder til Brasiliens landshold for at spille Copa America. Angiveligt med visheden om, at han efter sommerferien skal flytte til Italien og Torino.

Cadena SER fortæller yderligere, at Barcelona vil forsøge at gå efter Arsenals Hector Bellerin som erstatning for Alves. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bombe: Dani Alves til Juventus i næste uge!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder