Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Vender Suarez hjem?

Nyheder - 27. maj 2016




Denis Suarez har været lidt over det hele i løbet af de seneste par sæsoner. Efter et møde med hans nye agent og repræsentanter fra Barcelona, ser et skifte tilbage til Catalonien dog mere og mere sandsynligt ud.

Onsdag var dagen, hvor Denis Suarez’ nye agent, Joseba Diaz, mødtes med de vigtige typer på Barcelonas kontorgange. Mødet havde blandt andet til formål at revidere Suarez’ eventuelt kommende kontrakt, frem mod det formodede skifte tilbage til Camp Nou. Mødet tog sin begyndelse i de officielle lokaler, hvorefter det angiveligt skulle være fortsat med frokost på en restaurant i Barcelona.

Det har længe været kendt at Barcelona formentlig ville gøre brug af forkøbsretten til Denis Suarez, og en sådan handel ser altså angiveligt ud til at finde sted forud for den kommende sæson. Man mangler dog stadig at nå til enighed i forbindelse med diverse kontraktuelle specifikationer, men det skulle et møde i starten af næste uge angiveligt råde bod på.

Med andre ord, så skulle kontrakten med Denis Suarez gerne forelægge fiks og færdig efter et møde i næste uge. Det virker til at være et brændende ønske fra Barcelonas side at hente den hurtige tekniker hjem igen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Vender Suarez hjem?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder