Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Interview med Carles Puyol

Nyheder - 29. maj 2016




Legendariske Carles Puyol tog sig tid til et interview hvor han blandt andet kom forbi Messi, Xavi, Iniesta og den generation, der spillede på Barcelonas hold mens han var kaptajn. Her får du interviewet.

Valdano udtalte, at generationen da du var spiller ikke kan blive gentaget
- Det er nok mest fordi, at vi var så mange, der var opvokset med fodbold i Barcelona. Det er sjældent, at så mange spillere slår igennem i den samme periode. Xavi, Iniesta, Piqué, Valdés og flere.

- Xavi var motoren og det var et privilegium at spille med ham. I Copa del Rey finalen var Iniesta som en danser - han var så god og elegant.

Hvad kan man sige om Messi, som endnu ikke er blevet sagt?
- Jeg er enig med de folk der siger, at han har været Barcelonas es i de sidste 10 år. Jeg er slet ikke i tvivl om, at vi kigger på historiens bedste fodboldspiller. Han er altid god og skjuler sig aldrig og hvis han vil, så kan han spille til han er 40 år.

- Han udvikler sig konstant. Han har intet loft. Han dominerer alle aspekter af spillet og han har stor indflydelse på alt på banen.

Kunne du selv have spillet i længere tid?
- Nej. Jeg er meget krævende. For mig handler det ikke kun om at spille godt, men også om at træne hårdt. Og mit knæ stoppede det for mig. Klubben ønskede, at jeg blev, men det bedste var at trække mig tilbage og komme mig.

Vil du tilbage til Barcelona?
- Selvom Barcelona er mit hjem, så tænker jeg ikke på at vende tilbage lige nu. Det glæder mig, at jeg har et firma med De La Pena - det er et projekt, jeg virkelig værdsætter.

Er du ked af at klubben skaffede sig af med Zubizarreta?
- Det gjorde ondt. Jeg brød mig ikke om beslutningen, men jeg respekterer klubbens beslutning.

Hvad siger du om Luis Enrique?
- Han er fantastisk. Ligesom Pep. Han har den samme passion for sit arbejde og de samme idéer selvom det er to forskellige typer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Interview med Carles Puyol

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder