Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Avis: Barcelona byder på brasiliansk stortalent

Nyheder - 19. juni 2016




19-årige Gabriel Jesus er blandt Sydamerikas største talenter lige i øjeblikket og han anses for at være det største talent siden Neymar spillede på de brasilianske baner hver uge. Nu har Barcelona sendt et bud afsted i håbet på at lande en aftale for snuden af de andre interesserede klubber.

Ifølge Sport skulle Barcelona have sendt et bud på 140 millioner kroner afsted. Beløbet kan stige til 180 millioner kroner i form af bonus og andre variabler, som det tidligere er set. Det kræver dog omhu og et stort arbejde, at få en handel på plads. Som det var tilfældet med Neymar, så har også Gabriel Jesus sine rettigheder spredt ud.

Hans agent ejer 55 procent, Palmeiras 30 procent og selv sidder han på 15 procent og i forbindelse med hele 'operationen', har Barcelona kickstartet deres jagt på at sikre sig Jesus, som også har mange andre bejlere og som også gerne vil hjælpe Palmeiras til at tjene en god skilling. Klubben er nemlig klar over, at de ikke kan holde på ham og derfor ønsker de helt naturligt at presse prisen så højt op som muligt.

Umiddelbart lyder hans frikøbsklausul på 180 millioner kroner, men den stiger til hele 300 millioner kroner når næste sæson sparkes i gang og med de rapporter, Barcelona har fået sendt hjem efter observationer af talentet, er de ikke i tvivl om, at de skal gå efter ham nu og forsøge at finde en løsning der rammer de 180 millioner kroner.

Her kan du se mere til Gabriel Jesus
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Barcelona byder på brasiliansk stortalent

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder