Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Chokerende rygter: Cesc vil til Real Madrid

Nyheder - 20. juni 2016




Ifølge den engelske avis 'the Daily Express' overvejer den tidligere Barcelona-spiller Cesc Fàbregas et skifte til catalanernes ærkerivaler. Angiveligt pga. hans seneste sæson hos Chelsea, som var forfærdeligt ringe, og derfor har han fået et anstrengt forhold til dens tilhængere.

Fàbregas spillede ellers en nøglerolle for Chelsea i sæsonen 2014/15, hvor de overlegent vandt det engelske mesterskab, men sidste sæson var rædselsfuld for den tidligere ungdomsspiller i La Masia.

Mange Chelsea fans mener at Fàbregas har spillet dårligt med vilje, fordi han var utilfreds med at klubben fyrede José Mourinho.

Det har også været tydeligt at se forholdet mellem den 29-årige catalaner og Chelseas krævende supportere ikke har været, som en dans på røde roser på det seneste. Derfor skulle Fàbregas være utilfreds med at være i Londonklubben.

Reporterne fra England melder, at den spanske landsholdspiller ser Real Madrid som sin foretrukne destination. Tidligere, inden han skiftede tilbage til Barcelona, flirtede madrilenerne meget med Fàbregas i håbet om at hente ham til Santiago Bernabéu.

Tidligere i år udtalte Cesc Fàbregas også at det vil være meget svært at skifte tilbage til Barcelona, da det er en meget krævende klub. I hans tre år på Camp Nou blev det til over 150 kampe for catalanerne.

Fàbregas er en spiller der godt kan finde på at tage det forbudte skifte til Real Madrid. Han har allerede gjort noget lignende før. Det var bare fra Arsenal til Chelsea med en smuttur til den catalanske hovedstad først.

Han spillede otte sæsoner for 'the Gunners', og blev endda anføre i en meget ung alder. Derfor kom det for mange som en overraskelse, at han valgte Chelsea, da han skiftede væk fra Barcelona igen. Men det vil sikkert overraske endnu flere, hvis han vælger at trække den hvide trøje over hovedet.

Herunder kan du gense nogle af de bedste minder fra hans tid i Barcelona på førsteholdet:
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Chokerende rygter: Cesc vil til Real Madrid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder