Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Pogba-agent: Forhandler med Real Madrid

Nyheder - 20. juni 2016




Den karismatiske spilleragent Mino Raiola fortæller ifølge Radio Marca, at Paul Pogba har accepteret at forhandle med Real Madrid, som har udvist stor interesse i midtbanespilleren.

Det er ellers ingen hemmelighed, at Pogba selv har udvist et ønske om at spille i Barcelona og en catalansk interesse skulle der også have været. Specielt i sidste sæson, hvor Ariedo Braida op til flere gange fløj til Italien for at snakke om en mulig transfer.

Men stille og roligt er interessen forduftet og Pogba ligner nu en kommende modstander til Barcelona, da Real Madrid har indledt forhandlingerne.

- Lige nu er vi i den indledende del af forhandlingerne. Pogba er beundrer af Real Madrid og Zidane og det er en vigtig faktor, når han skal tage sin beslutning, skulle Raiola således have udtalt.

For seks dage siden blev der i Madrid afholdt et møde mellem Real Madrid og Pogbas bagland. Og nu lader det til at forhandlingerne endegyldigt er i gang og hvis alt går, som parterne ønsker det, så er Pogba altså tabt for Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Pogba-agent: Forhandler med Real Madrid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder