Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medier: Messi og Neymar i splid

Nyheder - 25. juni 2016




På banen har de set alt andet end uvenner ud. Statistikken fortæller, at der er et godt forhold mellem Messi og Neymar og de to angribere roser hinanden gang på gang. Senest Messi, som roser Neymar til skyerne i de argentinske aviser.

Men som altid skal der findes en negativ vinkel af medierne når alt er positivt - og om der er noget i det vides ikke, men ifølge The Sun, Buzzsport og THT - blot for at nævne nogle medier - skulle der være en mindre krig mellem de to bombere. Neymar kan ikke se hvordan han skulle kunne vinde Ballon d'Or med Messi på holdet og Messi føler sig ikke ligefrem glad for Neymars ego. Det skulle være grunden til, at de to spillere efterhånden ikke ønsker at spille på samme hold, fortælles det i medierne.

- Forholdet mellem Messi og Neymar er ikke godt. Messi støtter ikke Neymars ego mens brasilianeren ikke kan se hvordan han skulle kunne vinde Ballon d'Or når han spiller med Messi.

- Desuden er forholdet til Luis Enrique endnu værre end forholdet til Messi, fortæller journalisten Eduardo Inda.

- Neymar skal tænke over sin måde at være på. Jeg kan godt forstå folks reaktioner på hans 'rainbow-flick' (finte, red.). I Brasilien er det helt normalt, men ikke i Spanien, udtalte Xavi inden han rykkede væk fra Barcelona i forbindelse med busparaden, da Barcelona fejrede The Treble. Her var der også en mindre kontrovers, da Neymar opførte sig knap så fint over for Xavi ombord på bussen og midtbanemanden var tydeligt irriteret.

Ovenstående påstand om splid mellem Messi og Neymar skal man ikke tage tungt. Begge spillere lader til at være i et fantastisk venskab og det er udelukkende kun medierne som skriver om problemerne - midt i en sommerferie, én måned efter Barcelonas seneste fodboldkamp. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medier: Messi og Neymar i splid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder