Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Samper: Håber at blive i Barca i mange år

Nyheder - 19. juli 2016




Sergi Samper fik, som bekendt, forlænget sin kontrakt med Barcelona frem til den 30. juni 2019 tidligere i dag, som et bevis på tilliden fra klubben.

Forlængelsen betyder, blandt andet, en direkte definitiv oprykning til førsteholdet, hvilket naturligvis glæder Samper, der kalder oprykningen for 'en drøm, der går i opfyldelse'.

- Jeg er umådeligt glad over endelig at være en førsteholdsspiller. Det er en drøm, der går i opfyldelse, fortæller Samper til klubbens officielle TV-kanal, Barca TV, og tilføjer, at han ser sig selv i klubben i mange år endnu:

- Jeg har kun dedikeret mig selv til at arbejde hårdt hver dag, for at forsvare Barca-farverne, og for at få denne mulighed. Jeg håber at kunne blive i Barca i mange år endnu.

Men på trods af forlængelsen, er der lang vej endnu, for det spanske stjernefrø. Spilleren har Sergio Busquets som idol, idet de begge spiller på den defensive midtbane, men på trods af sin oprykning til førsteholdet, føler Samper sig ikke som et eksempel for La Masias yngre spillere - tværtimod:

- Jeg kom ind i FCB Escola (klubbens ungdomsskole, red.), da jeg var seks år gammel, og er stolt over, at min drøm nu er blevet en realitet. Jeg ville dog ikke umiddelbart kalde mig selv for et forbillede for børnene, forklarer Samper.

Det faktum, at han spiller på midtbanen, giver ham en del konkurrence om pladserne på holdet i form af Ivan Rakitic, Andrés Iniesta, og hans tidligere B-holdskammerater, Rafinha og Sergi Roberto. Det får dog ikke Samper af pinden, men giver ham tværtimod mere blod på tanden.

- Jeg ved, det bliver svært at få spilletid, men jeg har tiltro til, og mest af alt en masse entusiasme, for at få en rolle på holdet og vise mit værd, afslutter Samper til Barca TV.

Den nye kontrakt inkluderer en forøget frikøbsklausul, der nu lyder på hele 50 millioner euro, og gælder frem til den 30. juni 2019, med en mulighed for forlængelse med endnu et år.

Kontrakten blev underskrevet i dag, klokken 14:30. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Samper: Håber at blive i Barca i mange år

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder