Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Vietto eller Gameiro? Forvirring i Spanien

Nyheder - 24. juli 2016




Her til aften har avisen Sport offentliggjort nyheden om, at Barcelona skulle være tæt på at signe Kevin Gameiro fra Sevilla. Under andalusernes seneste træningskamp var han ikke med på banen hvilket var et resultat af det kommende skifte, skriver avisen.

Men straks har Mundo Deportivo været i kontakt med folk fra Barcelona, som klart afviser historien. De fortæller, at man stadig har udset sig Atletico Madrids Luciano Vietto til det catalanske angreb. Forvirringen fortsætter det på højeste indtil klubben officielt melder ud hvilken spiller man har hentet.

Der er ingen tvivl om, at Barcelona intenst jagter en angriber og det forventes, at de meget snart kan offentliggøre en ny mand - hvem det bliver er der altså stor forvirring omkring i medierne lige nu.

- Barcelona har overfor Mundo Deportivo afvist, at man har indgået en aftale med Sevilla om en transfer af Gameiro. Luciano Vietto er spilleren, som skal forstærke angrebet og som man har indgået en aftale med på 22 millioner euro, skriver Mundo Deportivo på sin hjemmeside søndag aften. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Vietto eller Gameiro? Forvirring i Spanien

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder