Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Ingen Vietto eller Gameiro - nu lurer Lucas

Nyheder - 26. juli 2016




Lige nu ser det ud til at Luciano Vietto og Kevin Gameiro ikke kommer til Barcelona. Catalanerne har benhårdt forsøgt at kapre én af de to angribere, men Atletico Madrid, som står midt i det hele, forsøger at undgå at forstærke Barcelona ved at kapre Gameiro og sende Vietto til Sevilla.

Lucas Perez fra Deportivo la Coruna er før sat i forbindelse med et skifte til Barcelona og han har en frikøbsklausul på 20 millioner euro hvilket er billigere end Vietto og Gameiro. Lige nu skriver spanske medier, at Perez venter på den første kontakt fra Barcelona - men klubpræsidenten hos SuperDepor afviser.

- Lige nu er Lucas Depor-spiller. Uanset hvad der sker, så er vores ønske ikke at ændre på det. Vi er klar over, hvordan transfermarkedet fungerer og hvis en klub udløser de 20 millioner euro, så kan han gå. Men lige nu og her har ingen kontaktet os, fortæller præsident Fernandez.

For en måned siden udviste Barcelona interesse for Lucas, men uden at tage det et skridt nærmere et skifte. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ingen Vietto eller Gameiro - nu lurer Lucas

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder