Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Enriques løfte til Andre Gomes

Nyheder - 28. juli 2016




Mens nyindkøbet Andre Gomes venter på begyndelsen af dét, der meget vel kan gå hen at blive hans karrieres største eventyr, modtager han allerede løfter fra manden, hvis job det er at give ham spilletid.

Luis Enrique var én af de største fortalere for at Gomes-handlen gik igennem i første omgang. Han skulle angiveligt have lovet portugiseren spilletid i de vigtige kampe, såfremt han førte pen til papir på en Barcelona-kontrakt.

Transferen, der i manges ører givetvis klinger en smule hult, set i lyset af Barcelonas mange midtbanetalenter, har altså været sød musik i cheftrænerens ditto. Startvanskeligheder er dog en del af det, når man skriver under med Barcelona. Det har Arda Turan blandt andre måtte sande. Det gælder om at tage imod den spilletid man bliver givet og udnytte den bedst muligt. Gennem masser af minutter for Barcelona, ønsker Gomes ydermere at opnå større indflydelse på et aldrende portugisisk landshold, der snart står over for en større udrensning, hvor Gomes kan ende med at stå tilbage som én af stjernerne på et nyt landshold.

Enrique er ikke et sekund i tvivl om, at Andre Gomes og hans alsidighed er en gevinst for klubben. Noget han altså ser ud til at få rig mulighed for bevise. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Enriques løfte til Andre Gomes

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder