Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Enrique: Supercuppen giver ingen mening

Nyheder - 18. august 2016




Luis Enrique var glad for at se sit hold præstere på et højt niveau i de to kampe mod Sevilla, men han er absolut ikke begejstret for overhovedet at skulle spille den spanske Supercup - til trods for at det er et officielt trofæ.

- Når der findes en vinder af ligaen og en vinder af pokalturneringen, så giver det ikke mening at spille Supercuppen. Det er tydeligt, at det handler om de forretningsmæssige årsager - men for mig giver det ingen mening, fortalte Enrique efter kampen.

Som bekendt er det vinderen af ligaen og pokalturneringen, som møder hinanden, men da Barcelona vandt begge turneringer, skulle de i Supercuppen møde taberen af pokalturneringens finale - altså Sevilla. To kampe, som Luis Enrique godt kunne have undværet.

Efter opgøret kunne Sergio Busquets også erkende, at spillerne ankommer noget trætte til ligaåbneren mod Real Betis. Det sker som følge af to meget, meget sene kampe mod Sevilla søndag og onsdag. Første kamp blev afviklet klokken 22.00 mens gårsdagens kamp først blev sparket i gang klokken 23.00. Og det er om bare to dage, at Barcelona møder Real Betis. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Enrique: Supercuppen giver ingen mening

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder