Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Suárez: Neymar siger, at jeg stjal hans mål

Nyheder - 19. august 2016




Luis Suárez har talt med El Pais og kommer blandt andet ind på Lionel Messi, som han lynhurtigt har fået et godt forhold til siden skiftet fra Liverpool. Både på og uden for banen har de det godt sammen og det hjælper dem med at finde hinanden bedre på banen.

Derudover kom han også ind på det populære straffespark mod Celta Vigo på Camp Nou i sidste sæson, hvor Messi spillede bolden til side. Oprindeligt var det Messi og Neymar som havde øvet det, men Suárez kom først på kuglen og bankede den i mål.

- Jeg så, at Neymar og Messi trænede på det på et tidspunkt. Jeg var ude på anlægget og jeg så dem øve sig. Men da det kom til kampen kunne jeg se, at Neymar stod på venstre side af Messi og normalt går jeg ikke efter returbolden, men da jeg så Messi aflevere den rullede den ud foran mig.

- Og når bolden er foran mig, så sparker jeg til den. Sådan er jeg som spiller. Neymar laver sjov og siger, at jeg stjal hans mål. Vi har det altid sjovt sammen.

- Vi har alle vores rolle på holdet og vi har det godt sammen. Vi kunne blive stjernespilleren på andre hold, men her er vi alle klar over, at Messi er den bedste. Der har været spillere, som er kommet hertil for at blive stjernen, men de har alle fejlet.

- Mit forhold til Messi uden for banen er et stort plus. Han skaber forskellen og det er kun godt, hvis man har et godt forhold til verdens bedste spiller. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Suárez: Neymar siger, at jeg stjal hans mål

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder