Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Alba: Vores mål er tre titler

Nyheder - 13. september 2016




Jordi Alba dukkede i går op til pressemøde forud for aftenens Champions League kamp mod Celtic og her var han klar i mælet: Barcelona skal have bolden, være aggressive, erobre bolden og skabe chancer. Læs et uddrag af hans udtalelser her.

- Vi har set Celtic spille og det bliver helt sikkert svært at skabe chancer mod dem. Men det er det, vi er her for. Det er vigtigt for os, at vi starter godt i Champions League med tre point.

- Vi skal have bolden, vi skal være aggressive, vi skal erobre bolden hurtigt når vi mister den og så skal vi skabe chancer. Hvis vi spiller godt defensivt, så får vi mere succes.

- At spille hver tredje dag er noget, som holder dig på dupperne. Når du taber, som i lørdags, så har du nemlig ikke tid til at ærgre dig. Det handler udelukkende om at rejse sig og spille den næste kamp.

- Indbyrdes konkurrence om pladserne har altid været til stede i klubben. Det er bedst for holdet og mig selv, for det holder os alle på mærkerne.

- Jeg har det godt og jeg er fit, men det er klart, at man aldrig ønsker at glide ud af start 11'eren. Før konkurrerede jeg med Adriano om pladsen - men i sidste ende er det træneren som tager beslutningen.

- Vi er motiverede forud for alle turneringer. Vi vil vinde alle titler - så mange som vi kan. Sådan har det altid været her.

- Vores mål er at vinde alle tre turneringer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alba: Vores mål er tre titler

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder