Luis Enrique tog ingen chancer og stillede stærkt op mod Celtic i sæsonens første Champions League kamp. Efter nederlaget til Alavés viste catalanerne ingen nåde, og bankede skotterne samtidig med at spillet var forrygende.

Ter Stegen, Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, André Gomes, Messi, Suárez og Neymar

- 5-0 60' Messi
- 6-0 75' Suárez
- 7-0 88' Suárez

3'
- Fremragende af Busquets, som med en hurtig aflevering finder Messi mellem to mand. Argentineren sender bolden videre ind i feltet til Suárez, men en skotte når først på den og giver hjørnespark.

4' - MÅL!!
- MESSI! Hjørnesparket bliver taget kort. Neymar får den ude i siden og finder Messi i dybden inde i feltet. Alle venter på et fladt indlæg til Suárez, men argentineren kanonerer kuglen i kassen til 1-0!

6'
- Messi sender Neymar ind i feltet, brasilianeren forsøger at finde Suárez, men Touré kommer i vejen og i forsøget på at cleare banker han bolden på eget træværk. Der er dog vinket offside forinden.

16'
- TÆT PÅ 2-0! Efter forrygende opspil modtager Messi bolden et par meter uden for Celtics felt. Han sender bolden mellem en modstanders ben og forsøger at føle bolden i kassen, men der er ikke nok skru i og den går i stedet forbi.

23' - STRAFFESPARK!
- For første gang i kampen kommer Celtic ind i Barcelonas felt og straks bliver det farligt. Ter Stegen begår straffespark og brandvarme Dembele skal tage.

24' - REDDET!
- Ter Stegen hopper til den rigtige side og redder straffesparket!

27 - MÅL!!
- Voldsomt mål! Messi og Neymar dribler sig igennem Celtics forsvar og Neymar kommer tæt under mål, men i stedet for at skyde, afleverer han til Messi, som får bolden med og prikker den over stregen til 2-0.

33'
- André Gomes forsøger at lege med. Han har ikke lavet andet end at spille meget påpasselig som spilstation. Denne gang har han lusket sig med i feltet og fanger en returbold, men hans forsøg blokeres.

35'
- Neymar brænder en kæmpe mulighed! Sergi Roberto stopper et Celtic-angreb og sætter gang i en kontra som får Neymar ind i feltet. Han kommer forbi sin direkte modstander, men sparker lige på målmanden.

40'
- Pinligt dommerarbejde! Rakitic nedlægger med vilje Brown i et kontrastød. Skotten er hurtigt på benene og vil spille videre, men dommeren afviser, stopper spillet, viser det gule kort til Rakitic og trækker tempoet ud af Celtics angreb.

42' - ANNULLERET MÅL!
- Celtics Scott Sinclair får bolden i mål, men korrekt annulleret for offside.

44'
- Messi med en stor mulighed! Neymar går til baglinjen og sparker bolden indover, hvor Messi overraskende har meget plads, hans flugter går dog langt over.

46' - ind-/udskiftning
- Enrique vælger til anden halvlegs start at pille Ivan Rakitic ud. Andrés Iniesta kommer på banen.

48'
- Messi nedlægges af Bitton på kanten af feltet. God mulighed til Barcelona!

50' - MÅL!!
- Messi og Neymar står ved bolden. Brasilianeren tager sig af den og banker den direkte i mål til 3-0!

59' - MÅL!!
- Fantastisk mål! Neymar laver sin tredje assist ved at smække bolden indover til Andrés Iniesta, som flugter den knaldhårdt i kassen til 4-0!

60' - MÅL!!
- Så blev det 5-0! Barcelona spiller direkte. Messi finder Suárez som finder argentineren igen. Han glider bolden ind til ydmygende 5-0!

61' - ind-/udskiftning
- Straks sparer Luis Enrique Sergio Busquets, som erstattes af Rafinha.

75' - MÅL!!
- Nej, nej, nej! Vanvittigt mål af Luis Suárez! Neymar, igen, sender bolden indover. Suárez tæmmer den med ryggen til målet, drejer rundt og kanonerer den i nettet i samme øjeblik. Fantastisk mål til 6-0.

88' - MÅL!!
- Luis Suárez igen! Et hjørnespark tages kort, Iniesta finder Messi i feltet og argentineren sender den fladt indover til Suárez, der scorer sit andet mål i kampen.

- Barcelona banker Celtic med ydmygende 7-0 og fik i den grad svaret tilbage efter nederlaget til Alavés lørdag aften. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder