Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Pepe om Pique og meget andet

Nyheder - 14. september 2016




Den portugisiske forsvarsspiller og nyslåede europamester, der til daglig gør sig i hovedstadens hvide farver, har i et interview med spansk radio, været ude med kommentarer omkring Barcelonas nummer tre og dennes gøren og laden uden for kridtstregerne.

- Jeg mener at han ofte lader sig rive med uden for banen. Jeg kender ham ikke, men han er en utroligt dygtig fodboldspiller. Jeg kan godt lide hans måde at spille på, udtaler Pepe blandt andet. Uvant rosende ord fra en Real Madrid-spiller i retning af en Barcelona-spiller.

Pepe sidestiller Piques flyvske udtalelser med sin egen aggresivitet på banen, som i særdeleshed tidligere i portugiserens karriere, kastede en del røde kort af sig. Han mener at Pique sagtens kunne undgå al den unødige omtale ved til tider at holde sin mund.

I hvad der virker til at have været et meget åbenhjertigt interview åbner Pepe også op om omstændighederne omkring hans overfald mod Getafe-spilleren Casquero for at par sæsoner tilbage.

- Jeg ved ikke hvad der skete. Jeg gik efter bolden, men pludselig tog fanden ved mig. Bagefter spurgte min kone: ’Hvad har du dog gjort?’

Efter også at have reflekteret over Mourinhos tid i klubben og over, hvordan det (især Clasicos’ne) tog en smule overhånd under ’The Special One’, kommenterer Pepe på sin aktuelle form.

- Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har fået et rødt kort. Jeg har det fantistisk netop nu og vil gerne huskes som en god og glad person.

I henhold til det aktuelle Real Madrid-mandskab, var Pepe selvfølgelig fuld af ros til BBC-trioen, men fremhævede også den hjemvendte søn, Alvaro Morata. Moratita, som Pepe kalder ham, er ifølge portugiseren allerede blandt europas bedste angribere.

Slutteligt kommenterede han på et event i USA, hvor Raul som repræsentant for La Liga var ovre og bese en åbning af et Barcelona-arrangement. Dette så Pepe dog ikke som problematisk. Om Pepes gode humør blot skyldes den aktuelle ligastilling, eller om han vitterligt er ’en god og glad person’, vil de næste måneder vise. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Pepe om Pique og meget andet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder