MSN sprudlede i storsejr: 1-5

Nyheder - 17. september 2016

Barcelona skulle svare igen efter det svigende nederlag på Camp Nou til Alavés i sidste uge, og det gjorde de i den grad. MSN var i hopla og samtidig var der tid til at prøve en ny formation mens Rafinha havde glæde af at score et flot, flot mål.

Ter Stegen, Umtiti, Pique, Mascherano, Alba, Iniesta, Rakitic, Rafinha, Messi, Suarez og Neymar

- 1-5 81' Gabriel

14'
- Det er rigtig meget indianer-bold, hvor bolden skifter utrolig meget ejermand. I denne sekvens kommer Neymar afsted i et angreb, han finder Messi i feltet, men argentinerens forsøg blokeres.

16' - MÅL!!
- Straks begynder de fremmødte Barca-fans at synge Messis navn på det lille, ydmyge stadion. Luis Suárez fravrister sin direkte modstander, sender bolden fladt ind til Messi, som sikkert sender den i mål til 0-1.

20'
- Vanvittigt opspil og tæt på 0-2! Rafinha finder Messi, Messi finder Rafinha. Brasilianeren sender den tilbage i banen til Suárez, som på smukkeste vis sender bolden om i bagrummet til Neymar, der er helt fri. Han forsøger en helflugter, men bolden ramler ned i jorden og over målet.

23'
- Tæt på selvmål! Suárez spiller sprudlende og kommer forbi tre mand via. sin fysik. Ved den fjerde mand blokeres bolden og er på vej i en smuk bue over keeperen og i mål, men Leganes-keeper Serantes reagerer blot og redder.

31' - MÅL!!
- Denne gang er rollerne byttet om! Messi straffer Leganés og kommer helt ind i feltet. Uselvisk sender han bolden på tværs til en fri Suárez, som let scorer til 0-2.

34'

- UMTITI! Machis kommer alt for let forbi Mascherano og helt ind i feltet og trykker af. Ter Stegen redder, men Marchis samler op og forsøger igen, men Umtiti kaster sig ihærdigt ned og redder som sidste mand.

44' - MÅL!!
- Og så blev det til én hver! Messi sender Suárez i dybden. Angriberen er alene med keeperen, men assisterer Neymar, der let scorer til 0-3.

55' - MÅL, STRAFFESPARK!
- Neymar nedlægges i feltet og dommeren peger på pletten. Messi tager bolden og sparker den helt op i hjørnet til 4-0.

56' - ind-/udskiftning
- Suárez og Rakitic går ud. Paco og Arda kommer ind.

63' - ANNULLERET MÅL!
- Paco Alcacer dukker op inde i feltet på en ripost og banker bolden i mål, men det annulleres for offside.

64' - MÅL!!
- KONGEMÅL af Rafinha! Han trækker ind i banen og på bedste FIFA-manér krøller han kuglen op i det fjerneste hjørne til ydmygende 5-0!

65' - ind-/udskiftning
- Iniesta går ud. Denis kommer ind.

81' - MÅL!
- Leganés får frispark på kanten af feltet og det tager Gabriel sig flot af. Han krøller bolden rundt om muren og væk fra Ter Stegen og så hedder den 1-5.

- Barcelona vinder stensikkert kampen mod Leganés og kan nu fokusere på den kommende storkamp hjemme på Camp Nou, hvor Atletico Madrid kigger forbi. Onsdag aften klokken 22.00. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder