Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Enrique forklarer sin taktik mod Leganés

Nyheder - 18. september 2016




Det kom som lidt af en overraskelse, da Luis Enrique i går klokken 12.00 gjorde verden bekendt med sin startopstilling til udekampen mod oprykkerne fra Leganés. Her havde han Umtiti, Piqué og Mascherano på banen samtidig mens også Rafinha, Rakitic og Iniesta var at finde på grønsværen. Efter opgøret forklarede han sin idé.

- Når vi har bolden, så benytter vi os ofte at tre mand i forsvaret. I dag (i går mod Leganés, red.) spillede vi bare med tre centerforsvarer i stedet og rykkede os i forhold til hvor vi skulle presse.

- Det er ikke noget nyt. Forskellen er bare, at vores defensive midtbanespiller spillede længere fremme i banen i stedet for at falde ned mellem de normalt to centerforsvarer.



- Jeg er rolig, men det er klart, at vi har nogle ting, som vi skal arbejde med. Alt efter hvilken modstander man møder, så vil der opstå problemer på banen. Det gælder om at finde pladsen - i disse slags kampe kunne jeg ikke være mere ligeglad med boldbesiddelse.

- Overordnet set forløb kampen godt for os. Vi forsøgte at skabe en-mod-en dueller med vores angribere og det formåede vi. Men havde vi ikke været skarpe, så ville det have kostet, fortalte Enrique efter kampen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Enrique forklarer sin taktik mod Leganés

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder