Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Argentinas landstræner kritiserer Barcelona

Nyheder - 23. september 2016




Argentinas landstræner Edgar Bauza er alt andet end tilfreds med Barcelonas måde at holde hånden over Messi. Argentineren blev skadet i topkampen mod Atletico Madrid - og det var blot et par uger efter den seneste skade.

Senest spillede han 90 ud af 180 minutter for Argentina og han havde klart spillet samtlige minutter såfremt han var i stand til det. I stedet rejste han hjem til Barcelona for at pleje sin skade - og nu er han skadet igen.

- Jeg tror ikke på lægerapporterne fra Barcelona. De skjuler altid information, men om 24 timer har jeg den fulde rapport. Det ser ud til, at vi ikke kan komme til at bruge ham.



- Det er mærkværdigt, set med mine øjne, at han spiller alle kampe for Barcelona uden problemer. Barcelona har givet os besked på at tage os godt af ham, men det gør de jo ikke selv.

- Vi alle ønsker at tage os godt af Messi og vi håber, han kommer sig hurtigt og kan spille så hurtigt som muligt. Vi håber, at han kan være med os mod Brasilien, fortæller landstræner Bauza ifølge Superdeporte.

Messi er bekræftet ude i tre ugers tid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Argentinas landstræner kritiserer Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder