Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Argentina siger undskyld til Barcelona

Nyheder - 24. september 2016




Lionel Messi er igen blevet skadet og straks var Argentinas nye landstræner Bauza ude og skyde med skarp kritik af Barcelona. Her udtalte han, at Barcelona ikke var gode til at passe på Messi.

Ret beset troede Bauza slet ikke på de lægerapporter, som Barcelona sendte afsted til Argentina og han kritiserede Barcelona fordi de sender Messi på banen i hver eneste kamp. Nu har det argentinske fodboldforbund, AFA, været ude og undskylde.

- AFA har kontaktet klubben for at sige undskyld for Bauzas kommentarer omkring Messis skade. Barca og AFA vil nu arbejde sammen på at få Messi klar hurtigst muligt, fortæller Barcelonas talsmand Josep Vives ifølge Sport.



Generelt set har forholdet mellem Barcelona og det argentinske fodboldforbund altid haft lidt af en blokering til trods for at de sammen råder over verdens bedste fodboldspiller. De har begge samme interesser, men ligesom Argentina ønsker at Messi spiller mindre for Barcelona for at undgå skader, så er det altid en nervøs klub der sender Messi afsted på landsholdsjob med fare for at han vender skadet hjem.

Selvom Barcelona er glade for at AFA har taget kontakt for at sige undskyld, så er den catalanske ledelse bestemt ikke glade for at landstræner Bauza skulle ud i offentligheden og inddirekte svine Barcelonas arbejde til. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Argentina siger undskyld til Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder