Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Ter Stegen inden Gladbach: Jeg vil vinde

Nyheder - 27. september 2016




Marc-André ter Stegen fik 18 år i Borussia Mönchengladbach før han rykkede til Barcelona. I morgen aften står han over for sin tidligere arbejdsgiver og selvom det bliver en meget speciel kamp for ham, så er han fuldt ud fokuseret på at vinde med Barcelona.

Før sin sidste hjemmebanekamp for Gladbach, blev han hyldet af publikum og det rørte ham sig meget, at han ikke kunne holde sine tårer tilbage.

- Det bliver et meget specielt comeback på Borussia Park. Tilhængerne er glade for at jeg vender tilbage og lige så er jeg. Det var en ære, at spendere 18 år i klubben.

- Jeg er med for Barcelona og jeg er her for at give alt og hente tre point. Jeg vil vinde og derfor er jeg kommet til Barcelona. Jeg tænker ikke på andre klubber.



- Jeg har oplevet meget og hentet meget erfaring i mine to år i klubben og jeg ønsker fortsat at få mest muligt ud af, hvad klubben giver mig.

- Når du forlader klubben, som du har været i hele livet, så er det for at tage et sted hen, hvor du kan vinde titler - og det er netop hvad jeg har gjort med Barcelona.

Ter Stegen er blevet førstekeeper efter at Bravo er taget til City og tyskeren har udelukkende haft interesse i at være på banen.

- Bravo fandt en løsning, som gavnede ham. Men jeg tænkte udelukkende på Barcelona fordi jeg er glad for at være i klubben. Både Bravo og jeg ønskede at spille og give 100 procent. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ter Stegen inden Gladbach: Jeg vil vinde

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder