Barcelona nedlagt på Balaidos: 4-3

Nyheder - 2. oktober 2016

Barcelona mødte ikke op på Balaidos til kick off og blev rundbarberet i første halvleg med 3-0. Et selvmål af Mathieu og nogle sølle aktioner. I anden halvleg kom de tilbage på 3-2, men så kiksede Ter Stegen fælt og kostede målet til 4-2.

Ter Stegen, S. Roberto, Piqué, Mathieu, Alba, Rafinha, Busquets, André Gomes, Arda, Suárez og Neymar

- 4-3 87' - Piqué

12'
- Formidabelt spillet af Arda og Suárez! Arda sender den ind til Rafinha, som sender den tilbage. Tyrkeren header den til Suárez, der straks sender Arda i dybden. Tyrkeren sender den tilbage til Suárez, som flugter bolden mod mål, men keeperen holder fast i den.

22' - MÅL!
- I Barcelona tror man på sine ting. Og derfor sparker Ter Stegen aldrig bolden langt op i banen og det koster igen. Hans aflevering til Busquets gik videre til en Celta-mand, som straks sendte den i dybden til Sisto. Let kunne han tage den med sig og score til 1-0.

31' - MÅL!
- At spare stamspillere og rotere på den vigtigste front; midtbanen, på en svær bane - det er lig med skidt spil. Barcelona er på ingen måde farlige og så kan Aspas let løbe direkte mod Piqué, som altid bakker - og så kan Aspas let sparke bolden i mål fra distancen. Busquets fejler tidligere i opspillet.

33' - MÅL!
- Og så hedder den 3-0. Skandaløst spil af Barcelona på alle fronter. Alle spillere står og hænger og ingen angriber, presser eller forsøger at gå mod boldholderen og så kan Wass let sende bolden ind i feltet, hvor Mathieu dirigerer den i eget mål.

45'
- Elendig præstation af Barcelona over hele linjen. Ter Stegen formår ikke at få noget ud af sine afleveringe nede fra, André Gomes og Rafinha fylder lige præcis nul på midtbanen, Neymar er mandsopdækket af to mand konstant, Suárez modtager altid bolden med ryggen til mål. Den eneste, der har formået bare en lille smule er Arda Turan. Men han er yderst isoleret, at Alba ikke tør løbe med frem i banen såfremt Celta slår kontra. Pivringe første halvleg.

46' - ind-/udskiftning
- Usynlige Rafinha blivet flået ud og erstattes af Iniesta.

58' - MÅL!!
- 13 minutter skulle Iniesta bruge på at lægge op til et mål. Noget, som Rafinha aldrig var tæt på. Her smider Iniesta bolden ind i hovedet på Piqué, som kommer højt og header den i mål til 3-1.

63' - MÅL!!
- Iniesta. Igen. Han sender en forrygende aflevering ind i feltet til André Gomes, som nedlægges. Straffespark til Barcelona, som Neymar er sikkerheden selv på. 3-2.

67'
- Der er absolut ikke læst på lektien i Barcelona. Sisto modtager bolden i venstre side, trækker ind og fyrer af, som Ter Stegen redder. Sisto skyder med højre - men får fri plads til at fyre af.

68'
- Snydt for klart straffespark og rødt kort! Mallo holder klart fast i Neymars arm og river ham 180 grader rundt. Dommeren dømmer intet.

76' - ind-/udskiftning
- Busquets går ud. Denis Suárez kommer ind.

77' - MÅL!
- Ter Stegen fejler atter engang. Og koster igen mål. Han har al tid i verden til at tage en kop kaffe, løbe en runde rundt om banen - men han venter til sidste sæson hvor Aspas kommer frem i løb, og så banker han bolden ind på Celta-manden, den ramler ind i stolpen og i mål til 4-2.

79'
- Aspas på spil igen. Alene med hele Barcelonas forsvar. Han kommer alligevel igennem, men formår ikke at score til 5-2.

82' - ind-/udskiftning
- Alba ud. Paco ind.

87' - MÅL!!
- Denis Suárez kæmper hårdt på sidelinjen og smækker den indover til Piqué, som for anden gang i opgøret pander den i mål.

90'
- Neymar modtager bolden inde i feltet og forsøger at heade den i mål, men skarpheden har manglet hele kampen - og denne gang går bolden da også forbi.

- Barcelona taber efter en elendig første halvleg, men en anden halvleg, som kunne have fået et andet udfald hvis ikke Ter Stegen droppede. Tre meget vigtige point, der blev smidt ud af vinduet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder