Barca sejrede i City-optakt: 4-0

Nyheder - 15. oktober 2016

Barcelona tog lørdag eftermiddag imod Deportivo la Coruna i en kamp, hvor Messi fik comeback efter sin skade. Derudover kom også Rakitic tilbage fra sin skade og ellers var der fest og farver på Camp Nou, da værterne sprudlede i flere dele af opgøret. Rafinha scorede to mål.

Ter Stegen, Digne, Piqué, Mascherano, Mathieu, Rakitic, Busquets, Rafinha, Arda, Suárez og Neymar

Masip, Denis, Iniesta, Messi, Paco, Gomes og Umtiti

- 1-0 21' - Rafinha
- 2-0 36' - Rafinha
- 3-0 43' - Suárez
- 4-0 58' - Messi

8'
- KÆMPE CHANCE! Rafinha med en rigtig Messi-aflevering ind i feltet til Neymar, som flugter kuglen på overliggeren. Returen falder ud til Suárez, der header over målet. Tæt på 1-0!

12'
- Neymar snyder sin direkte modspiller med en fin finte og får frispark på et farligt sted.

14'
- Efter skadesproblemer for Deportivos Sidnei, får Neymar endelig lov til at skyde, men bolden lander ovenpå målnettet i stedet for i nettet.

21' - MÅL!!
- Blandet start for Barcelona, men Rafinha ændrer på tingene! Han erobrer selv ihærdigt kuglen, Suárez får den og sender Rafinha videre ind i feltet. Med det kolde højre banker han den i mål til 1-0.

36' - MÅL!!
- Igen er det Rafinha! Neymar svinger et frispark ind i boksen, hvor Piqué kommer højt. Keeper Lux redder, men returen glider Rafinha i mål og igen er det med det kolde højre. 2-0 til Barcelona!

43' - MÅL!!
- Vidunderligt mål! Neymar spiller bolden ind i feltet til Suárez, som lader som om han vil tage fat i den første gang og får forsvarsspilleren med, men angriberen lader bolden kører videre til næste fod og klasker den i mål til 3-0. Absolut verdensklasse træk af Suárez. Lille detalje, som skaber så meget plads!

45'
- STOLPE!!! Tæt på et endnu bedre mål! Bolden sendes smukt op til Arda, der lægger den af til Suárez. Han brysttæmmer den og flugter den afsted, men stolpen står i vejen.

46' - ind-/udskiftning
- Suárez går ud. Paco kommer ind. Suárez havde forinden opgøret høstet fire gule kort. Èt mere sender ham i karantæne og med tanke på, at næste ligakamp er ude mod Valencia, tager Enrique ingen chancer med sin angriber.

55' - ind-/udskiftning
- Messi kommer ind. Busquets går ud.

58' - MÅL!!
- Sådan stempler man ind! Tre minutter efter han er kommet på banen, smadrer Messi Neymars aflevering op i nettaget til 4-0!

61'
- KÆMPE chance til Piqué! Ingen dækker ham på et hjørnespark og han kommer helt alene op, men han rammer bolden skidt og den går langt over.

65' - RØDT KORT!
- Deportivos Laure har været aggressiv over for Neymar gennem hele kampen og denne gang går han over stregen og sender en albue i ansigtet på brasilianeren. Korrekt direkte rødt kort til Laure.

68' - ind-/udskiftning
- Denis Suárez kommer ind. Rafinha går ud.

69'
- ARDA!!! Messi sender en perfekt aflevering afsted til Digne, som første gang sender den ind i feltet til en helt fri Arda, men han formår på vanvittig vis af sende bolden forbi mål.

71'
- PACOO!! Nu kommer han heller ikke tættere på! Han header flot Messis indlæg mod mål, men Lux halvklarer og returen rammer stolpen.

72'
- Ej nej nej! Paco igen! Piqué serverer kuglen for ham på et sølvfad, og han skal bare ramme alt andet end lige på målmanden. Han rammer så lige på målmandne og forspilder en gigant chance!

83'
- Kanonhug af Messi, men Lux får reddet helt oppe i krydset. Forrygende sparket!

84'
- På det efterfølgende hjørnespark sender Neymar bolden ind i hovedet på Mathieu, som scorer, men noget tvivlsomt dømmes han offside og målet annulleres.

86'
- Mascherano har spillet en god kamp trods sin anderledes position. Denne gang dribler han op gennem banen og er lige ved at komme helt fri, men nedlægges på kanten af feltet. God frisparksmulighed.

88'
- Bolden bankes langt over og forbi af Messi.

90+2'
- PACO!!! HVORDAN DOG? Messi leger med Deportivos forsvar og dribler rundt som det passer ham. Han sender den ud til Arda i højre side af feltet og han lægger den ind til Paco foran målet. Han skal bare styre den i mål, men skyder på utrolig vis forbi til stor, stor ærgelse blandt publikum.

- Barcelona vinder let kampen og er dermed klar til opgøret mod Manchester City i midtugen. City selv spillede 1-1 mod Everton på eget græs i dag med blandt andet to brændte straffespark af Agüero og tilbagevendte Kevin de Bruyne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder