Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rafinha matchvinder mod Granada: 1-0

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 29. oktober 2016


Rafinha matchvinder mod Granada: 1-0


Barcelona spillede en sløv og meget langsom kamp mod Granada, da de tydeligvis havde Champions League-opgøret mod Manchester City i baghovedet. Ikke desto mindre dominerede de fuldstændig opgøret mod andaluserne fra Granada med boldbesiddelse og flere forsøg på mål, men det blev en målfattig affære foran de knap 83.000 tilskuere.

Barcelonas startopstilling
Ter Stegen, S. Roberto, Mascherano, Umtiti, Digne, Denis Suárez, Rakitic, Rafinha, Messi, Suárez og Neymar

På bænken
Cillessen, Busquets, Paco, Gomes, Alena, Nili og Marlon

Mål
- 1-0 49' - Rafinha
22'
- Barcelona spiller ekstremt langsomt og Granada har meget let ved at lukke ned. Gæsterne fokuserer på midten af banen og lader Barcelona slå indlæg som det lyster dem - som bekendt får catalanerne sjældent noget ud af det.

28'
- Forrygende aflevering af Mascherano til Suárez, som kommer alene igennem, men han vælger at stoppe op i forsøget på at afdrible en modstander, men han mister bolden.35'
- Tæt på for Suárez! Han drejer godt rundt og forsøger med et hårdt, fladt skud, som keeper Ochoa kun halvklarer. Returen samler Granada op og sparker langt væk.

44'
- Første reele angreb, som Granada får noget ud af. Et frispark på midten af Barcelonas banehalvdel, som de dog slet ikke får noget ud af. Værternes forsvar har stået skarpt - men offensiven har været meget langsom.

49' - MÅL!!
- Fantastisk mål af Rafinha! Han modtager selv bolden inde i feltet og kan hugge til den, men han spiller Neymar fri, som rammer stolpen. Returen rammer en modstander og hopper op til Rafinha, som saksesparker den direkte op i målhjørnet til 1-0.

63
- Voldsom omstilling af Sergi Roberto! Rafinha erobrer bolden på egen banehalvdel og Roberto får den. Han spurter direkte forbi to modstandere på kanten og spiller den flot ind til Neymar, der tæmmer den smukt og flugter kuglen mod mål, men keeperen får reddet til hjørnespark.

71' - ind-/udskiftning
- Denis Suárez går ud. André Gomes kommer ind.

77'
- Smuk gestus af Barcelona-tilhængerne. Sergi Samper, der er udlejet til Granada, bliver klappet ind på banen i en indskiftning.


82'
- Kæmpe chance til Luis Suárez! Mascherano sender en perfekt bold ind i knolden på Suárez, der helt umarkeret bare skal placere bolden - og det gør han så direkte i handskerne på keeperen.83' - ind-/udskiftning
- Luis Suárez går ud. Paco Alcacer kommer ind.

87'
- Gult til Neymar og Vezo for tåbelig opførsel. Neymar er tydeligvis frustreret over hvordan tingene kører for ham på banen og han føler sig ofte snydt. Her går han tæt ind på kroppen af Vezo og de sviner hinanden til og begge modtager et gult kort.

90'
- Stor chance til Messi! Paco sender ham i dybden og argentineren kommer fri, men bolden hopper lige i det han forsøger sig og han sparker den langt over målet.

Slut
- Uden at bruge for mange kræfter vinder Barcelona 1-0 over Granada og har dermed friske ben til opgøret mod Manchester City, der spilles i England om blot tre dage - på tirsdag.

20/05 - 20:45 FC Barcelona - Real Sociedad
20/05 - 20:45 Lazio - Inter Anbefalet


Stream La Liga og Premier League - få 2 uger gratis lige nu!Få odds 6,00 på at Barcelona slår Real Sociedad
Få odds 6,00 på at Brøndby slår AaB
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder