Mest læste denne uge

Skidt dommerpræstation i remis: 0-0

Nyheder - 19. november 2016

Barcelona sad på kampen fra første til sidste minut, men formåede aldrig at komme frem til de helt store chancer. De kom dog frem til en mulighed, der gav et legalt mål, men linjedommeren annullerede den for en offside, der ikke var til stede.

Barcelonas startopstilling
Ter Stegen, S. Roberto, Piqué, Mascherano, Digne, Denis Suárez, Busquets, Rafinha, Arda, Alcacer og Neymar

På bænken
Cillessen, Rakitic, Alba, Gomes, Vidal, Alena og Marlon

2'
- To minutter og 20 sekunder skulle der gå før Paco Alcacer fik bolden i mål, men helt korrekt blev målet annulleret for offside.

9'
- Udmærket chance til Neymar, som modtager bolden i dybden af Paco. Brasilianeren forsøger sig med en flugter, men må se bolden gå i sidenettet.

10'
- Forrygende forarbejde af Sergi Roberto, som kommer fri i højre side og finder Paco, men han rammer bolden fuldstændig forkert og chancen løber ud i ingenting.

12'
- KÆMPE CHANCE TIL PIQUÈ! Men som altid er keeper Kameni stærk mod catalanerne. Mascherano får foden på et hjørnespark og spiller Piqué fri. Han forsøger at sparke den op i nettaget, men Kameni får lappen på og redder.

12'
- Endnu en hjørnesparkssituation og igen er Piqué og Mascherano i centrum! Piqué header den mod mål, men den er på vej forbi i det Mascherano får foden på og rammer stolpen. Han dømmes dog offside.

21'
- Stor chance til Barcelona igen! Neymar finder Arda Turan, som piller bolden ned og spiller Rafinha fri. Han trækker over til sit venstre ben og trykker til kuglen, men han rammer den forkert og der er ingen problemer for Kameni.

23'
- Skidt af Neymar, som mister bolden på et farligt sted og den tidligere Barca-mand Sandro Ramirez farer afsted ned mod Ter Stegen. Grundet Málagas taktik, er Sandro alene og han har ingen spillere med sig. For anden gang i kampen trykker han af fra en nærmest umulig vinkel hvorfor chancen ikke gav de store problemer for Ter Stegen.

27'
- Sandro er igen på spil og Piqué må ned som sidste mand i en farlig tackling, men han formår at gøre det godt og redder muligheden.

31'
- Kameni igen. Altid verdensklasse mod Barcelona. Denne gang er det Rafinha der knalder en løs bold ned i hjørnet, men keeperen får lige præcis reddet i en super-aktion.

57'
- Elendigt spil af Ter Stegen, som går ud i en dybdebold og alligevel ikke tør at gå ned i den. Juan Carlos løber forbi ham og skal bare sparke bolden i mål, men han rammer sidenettet.

62' - ind-/udskiftning
- Digne går ud. Alba kommer ind.

68' - ind-/udskiftning
- D. Suárez går ud. Gomes kommer ind.

69' - RØDT KORT!
- Farvel og tak til Diego Llorente. For 17. gang i kampen bliver Neymar med vilje nedlagt, fordi han så klart glider forbi sine modstandere. Denne gang dribler han forbi to og så stormer Llorente ind fra siden og tackler brasilianeren. Direkte rødt til Llorente.

77' - ind-/udskiftning
- Rafinha går ud. Rakitic kommer ind.

81'
- Største mulighed til Barcelona. Rakitic kommer højt på et hjørnespark og header lige forbi.

83' - ANNULLERET MÅL!
- Skandaløst af linjedommeren. Piqué får bolden i mål, men dømmes offside. TV-billeder viste klart, at han var bag bolden, da André Gomes rørte bolden for sidste gang. Piqué klart snydt for et mål.

84'
- SKANDALE ATTER ENGANG! Piqué kommer foran sin direkte modstander inde i feltet og da Málaga-spilleren ser Piqué, tager han fat om hans højreben og nedlægger ham. Således kan Kameni komme ud og erobre bolden. Klart straffespark, som ikke blev dømt.

89'
- Elendigt af Rakitic, som er skiftet ind og har helt friske ben. Men i et lovende opspil tonser han den bare direkte udover baglinjen.

90+4'
- Kameni igen. Verdensklasse mod Barcelona. Han går fejl af bolden og Neymar kan heade mod det frie mål, men keeperen stormer tilbage og får lige præcist reddet. Kæmpe redning!

90+8' - RØDT KORT!
- Carlos fra Málaga får rødt kort for at brokke sig direkte til dommeren.

Slut
- Kampen slutter 0-0 og således fik dommeren sat sit præg direkte på resultatet. Barcelona kan nu falde længere bagud i tabellen alt efter hvordan rundens andre kampe udspiller sig. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder