Barcelona videre som gruppevinder: 0-2

Nyheder - 23. november 2016

Barcelona leverede en god indsats mod Celtic onsdag aften. Forinden kampen var der lagt op til et rigtig svært opgør, og selvom Celtic klart gav god modstand, så stod Barcelona bundsolidt på banen og leverede et clean sheet mens Messi sørgede for to kasser.

Ter Stegen, S. Roberto, Piqué, Mascherano, Alba, Rakitic, Busquets, A. Gomes, Messi, Suárez og Neymar

Cillessen, Denis, Arda, Rafinha, Paco, Digne og Marlon - See more at:

- 1-0 24' - Messi
- 2-0 56' - Messi (Straffespark)

Celtic tog imod Barcelona på Celtic Park, hvor publikum hurtigt fik sat en tyk streg under, hvad de repræsenterer. Kulissen var sat, graderne i bund og Champions League-bolden rullede. Overordnet set fik Barcelona en rigtig fin start på kampen, hvor Celtic overraskende ikke pressede højt i banen. Det var kun angriberne, som satte presset på bagkæden og Ter Stegens mens midtbanen afventede.

I første halvleg fik Barcelona flere pæne muligheder og efter 24 minutter kom forløsningen, da Neymar vippede bolden ind til Messi, som bankede den i mål via. den ene stolpe. Et rigtig flot mål af argentineren, som efter en lille pause med sygdom helt klart var kommet sig. Luis Suárez fik også en kæmpe mulighed på hovedet - sat op af Messi - men keeper Gordon hentede en forrygende redning ud af ærmet.

Celtic ville også lege med og undervejs i første halvleg fik Moussa Dembele Piqué ud af balance og så trykkede angriberen af, men Ter Stegen reddede flot over to omgange. En håndfuld minutter inden pausen skulle det have været 0-2, da Neymar opsnappede bolden på kanten af feltet og havde muligheden for at skyde eller sende Suárez helt alene igennem - men afleveringen til Suárez blev ikke læst af uruguayaneren og bolden blev hurtigt samlet op.

Anden halvleg blev åbnet bedst af Celtic, som fik spillet til at hænge sammen oppe på Barcelonas banehalvdel. Det gav blandt andet en god mulighed til Dembele, men han fik slet ikke fart i sin afslutning og selvom han havde alle muligheder for at score, så blev farten afgørende og Ter Stegen kunne redde. 0-2 var tæt på kort efter, da Messi gled igennem og forsøgte med højrebenet, men bolden gik lige præcis den ene opstander.

Målet til 0-2 kom med en god halv time igen, da Luis Suárez blev nedlagt i feltet. Dommeren pegede på pletten og herfra bankede Messi bolden i midten af målet til 0-2. Barcelonas angrebsspil fungerede utrolig godt med Messi og Neymar som playmakere og specielt Messi sørgede for at give guf til publikum med sine vilde driblinger og utrolige overblik.

Kort før tid var det tæt på 0-3, da Messi atter engang satte en stor chance op til Suárez, som dog sendte bolden på stolpen til stor ærgelse. Forinden dette var B-spilleren Marlon kommet på banen og han leverede en solid indsats krydret med en ægte Mascherano-tackling med begge fødder. Fuldstændig ren og til glæde nede på bænken.

Det hele sluttede 0-2 på Celtic Park og dermed ender Barcelona som gruppevinder i Gruppe C, da Manchester City ikke formåede at slå Borussia Mönchengladbach på udebane. Den kamp sluttede 1-1. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder