Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Neymar misser de næste to kampe

Nyheder - 4. december 2016




Neymar kommer ikke i spil i de kommende to kampe grundet karantæne. Både i Champions League og i La Liga har han skrabet så mange gule kort sammen, at han må se til fra sofaen når holdkammeraterne skal forsøge at hente vigtige point - i hvert fald i ligaen.



På tirsdag gælder det hjemmekampen i Champions League mod Gladbach og her kommer Neymar altså ikke med. Mod Celtic fik han sit tredje gule kort i turneringen og skal derfor afsone karantæne. Det kommer dog på et fint tidspunkt, da Barcelona allerede har sikret sig førstepladsen i gruppen.

I weekenden skal Barcelona en tur til Pamplona og spille mod Osasuna og også her må brasilianeren se til hjemmefra. Han har haft fire gule kort på sig i et stykke tid og har derfor spillet passivt i nærduellerne op til El Clásico, så det ikke blev dén kamp, han missede. Mod Real Madrid fik han så sit femte gule kort og er dermed ude af opgøret mod Osasuna.

Den 13. december skal Barcelona møde Ahli i en venskabskamp og først her kommer Neymar i spil igen. Året sluttes af med to hjemmekampe mod Espanyol og Hercules. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Neymar misser de næste to kampe

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder