Barcelona spillede tirsdag aften sidste gruppekamp i Champions League hjemme mod Gladbach. Her havde catalanerne lige præcis ingen problemer med at tromle henover tyskerne. Arda Turan kronede en god kamp med et hattrick.

Cillessen, Aleix Vidal, Mascherano, Umtiti, Digne, Gomes, Iniesta, Denis, Messi, Alcácer og Arda

- 2-0 50' - Arda
- 3-0 54' - Arda
- 4-0 67' - Arda

8'
- Flot spil af Denis Suárez, som sender en perfekt stikning i dybden til Aleix Vidal. Han forsøger at finde Paco inde foran mål, men en Gladbach-mand kommer først på bolden og clearer.

11'
- Fantastisk aktion af Vidal, som modtager applaus af publikum. Barcelona fanges i et kontrastød, men backen sætter speed på og løber sin modstander op over 30 meter og erobrer bolden.

13'
- Kæmpe chance! Messi skaber den med en perfekt bold i dybden til Arda. Tyrkeren forsøger at finde Messi igen, som er løbet ind foran kassen, men bolden kommer lige præcis for hurtigt til at Messi kan nå den.

16' - MÅL!!
- Så kom målet! Gladbach har været presset i bund og hvem andre end Messi, som har været oplagt siden første fløjt. Han sender bolden ud til Arda, løber med i feltet men bremser op så modstanderne løber væk. Arda finder Messi igen og han sparker den sikkert i mål til 1-0.

18'
- TÆT PÅ! Bolden lander tilfældigt for Messis fødder, som trykker hurtigt af, men keeperen ser den og får lige præcis reddet til hjørne.

43'
- Barcelona kører bolden rundt i cirkler og Gladbach rører den nærmest ikke. Her er det Vidal der lægger den ind til Messi, som lige præcis ikke når at sparke den i mål før en Gladbach-mand får prikket til hjørne.

50' - MÅL!!
- Så kom målet til 2-0! Denis Suárez sendes afsted i dybden og tager den godt med. Han smækker et indlæg ind, som rettes af, og lander foran Arda Turan. Han pander den sikkert i kassen til 2-0.

54' - MÅL!!
- Arda Turan til 3-0! Messi sender bolden i dybden til Vidal, som sender den fladt ind i boksen, hvor Arda Turan dukker op og hamrer den i kassen.

58'
- Paco forsøger at lege med. Efter flot opspil af Messi og Iniesta får han bolden med mulighed for at skyde med venstrebenet, men kuglen sidder lige på keeperen.

60' - ind-/udskiftning
- Iniesta går ud. Rafinha kommer ind.

67' - MÅL!!
- Paco Alcácer med en assist! Han sender den ind i bagrummet hvor Arda er helt alene og han sender den via. keeperen i mål til 4-0.

73'
- KÆMPE redning af Gladbachs keeper Sommer! Digne kommer til baglinjen og svinger et indlæg ind, som Messi i flyvende stil header i jorden på nærmest frit mål. Men på utrolig vis når keeperen tilbage og redde.

74' - ind-/udskiftning