Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Real udligner Barca - men hvem gjorde det bedst?

Nyheder - 8. januar 2017




Det er ingen hemmelighed, at Real Madrid har været flyvende under Zinedine Zidane, og selvom madrilenerne ofte har haft heldet på deres side til at vende kampe, så har kvaliteten på holdet ført dem op i det fine selskab med Barcelona.



Efter gårsdagens klare sejr, hvor Real Madrid smadrede Granada med 5-0, rundede de således 39 kampe i træk som ubesejret. Dermed udligner de Barcelona rekord for 2015, hvor de også gik 39 kampe igennem uden at tabe. Men hvem har egentlig gjort det bedst i disse 39 kampe? Her får du overblikket.

Barcelona - Real Madrid
39 Kampe ubesejret i træk 39
32 kampe vundet 30
7 uafgjorte 9
122 mål scoret 112
23 mål lukket ind 36
19 clean sheets 14
12 forskellige målscorere 22
Rakitic (34) flest kampe Vazquez (32)
Suárez (37) topscorer Ronaldo (26)
74,6% mål af MSN - 45,5% af BBC


Statistikken taler sit klare sprog og er til klar fordel for Barcelona i forhold til sejre, mål scoret og antal mål lukket ind. Til gengæld kan Real Madrid slå Barcelonas rekord såfremt de slår Sevilla på udebane i Copa del Rey i den kommende midtuge. Madrilenerne fører 3-0 fra den første kamp.



I mellem tiden bøvler Barcelona med at finde den helt store form frem. Luis Enrique har endnu ikke lært at overføre sine idéer til spillerne i kampe, hvor modstanderen presser højt. Man har ofte set, at det går galt i disse tilfælde - som mod Athletic Bilbao. I aften er det Villarreal der tager imod Barcelona og de plejer som regel også at gå frem i banen og presse højt, når de spiller på hjemmebane.

Husk at du kan få odds 5,00 på at Barcelona vinder kampen i aften. Din indsats får du retur hvis ikke Barcelona vinder. Læs mere og spil med her.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Real udligner Barca - men hvem gjorde det bedst?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder