Dommeren snød Barcelona igen: 1-1

Nyheder - 8. januar 2017

Barcelona pressede Villarreal i bund og spillede en fin kamp, men skarpheden manglede når de kom frem i feltet. Det var dog heller ikke let at få scoret, da dommeren op til flere gange snød catalanerne for både frispark og et klokkeklart straffespark.

Ter Stegen, S. Roberto, Pique, Mascherano, Digne, Gomes, Busquets, Iniesta, Messi, Suarez og Neymar

Masip, Denis, Arda, Rafinha, Paco, Alba og Umtiti

- 1-0 50' - Sansone
- 1-1 90' - Messi

8'
- Tæt på 1-0 til Barcelona! Messi viser igen sit ekstreme overblik og vippet bolden ind til Neymar i feltet. Brasilianeren kan skyde på mål eller aflevere på tværs til Suárez, men bolden hopper for langsomt til at han kan nå at udføre aktionen og keeperen kommer værterne til undsætning.

9'
- Straks går det den anden vej og Villarreal kommer til en stor, stor mulighed. Jonathan dos Santos står pludselig helt fri i venstre side efter at Digne er blevet lokket ind i feltet. Den tidligere Barca-mand brager dog kuglen langt over.

12'
- Ny stor chance til Villarreal! Roberto bliver sat på højrebacken og et fladt indlæg ender hos Jonathan dos Santos tæt under mål, men Digne kommer ned i en glidende tackling og får lige præcis rettet bolden væk fra målet.

20'
- Sansone er tæt på et flot solomål efter at have brudt bolden, gået forbi Iniesta og Mascherano før han til sidst trykkede af. Men ingen problemer for Ter Stegen.

24'
- Neymar tager initiativ og dribler rundt om feltet før han forsøger at krølle bolden over i det lange hjørne, men den sniger sig lige forbi kassen.

33'
- KÆMPE CHANCE TIL NEYMAR! Suárez sendes i dybden af Sergi Roberto. Uruguayaneren sender den fladt indover til Neymar og han får også træf på kuglen, men en modstander får blokeret.

43'
- Flot indøvet kombination af Neymar og Messi. Neymar sender et hjørnespark lige i panden på Messi, som får sendt bolden godt afsted, men en god redning sørger for at resultatet fortsat er 0-0.

45'
- Super kombinationer af Barcelona! Iniesta finder Digne, som smadrer den hårdt og fladt ud mod kanten af feltet. Suárez brager ind i den og knalder den hårdt og fladt mod mål, men desværre lige på keeperen.

50' - MÅL!
- Skandaløst af Digne. Neymar sender ham flot afsted i offensiven og backen forsøger at spille den til Iniesta, men sender en håbløst aflevering afsted. Den opsnapper Villarreal og så sætter de fart. To afleveringer senere kan Sansone banke den ind til 1-0 via. stolpen.

51'
- Gomes fortsætter sit ideløse spil. Han bidrager absolut ikke til offensiven og er bare endnu en Busquets på banen, som spiller bolden rundt fremfor at tage initiativ. Barcelona ejer bolden og har den nærmest hele tiden, så Gomes er klart fejlcastet til opgøret.

52'
- Frispark til Neymar på kanten af feltet. Det bliver taget hurtigt og Neymar kommer helt ind i feltet, men hans spark er utrolig svagt.

67'
- Forrygende af Mascherano! Bolden mistes og Pato sætter gang i et kontraangreb. Iniesta lunter tilbage uden at gå helthjertet til spillet. I mellem tiden smadrer Mascherano ned i en tackling og redder situationen.

68' - ind-/udskiftning
- En time for sent. Denis Suárez kommer ind. Gomes går ud.

71' - ind-/udskiftning
- Digne går ud. Arda kommer ind.

72'
- For anden kamp i træk gider dommeren ikke dømme korrekt. Messi kanonerer bolden mod mål fra kanten af feltet, men Bruno, som ligger i jorden, kaster sig ud og redder med armen. Dommeren dømmer intet.

73'
- Messi er tæt på udligningen. Han drejer den rundt om modstanderne fra kanten af feltet, men stolpen tager den.

75'
- Tæt på igen! Suárez forsøger at dreje den i mål, Asenjo redder, men giver en retur. Arda header returen ind til Neymar, som forsøger med et saksespark, men den går let over mål.

80'
- Iniesta halter igen efter. En yderst dårlig kamp af spanieren. Villarreal angriber i hans side, men han kommer slet ikke med tilbage og hjælper Mascherano, som nu agerer venstreback med tre mand i forsvaret efter Digne gik ud.

84'
- Neymar kommer fri fra sin modstander i venstre side og svinger kuglen ind i panden på Arda, men han header klart forbi.

90'
- Frispark til Barcelona på kanten af feltet. Mulighed for at få ét point med hjem.

90' - MÅL!!
- Messi gør det for anden kamp i træk! Han krøller bolden op i krydset til 1-1.

90'
- Dommeren lægger kun fire minutter til. Og det selvom Musacchio var i græsset i flere minutter i forbindelse med en håndskade.

90+4'
- Rødt kort til Villarreal Costa.

- Barcelona smider atter engang point i ligaen - denne gang med klar indflydelse fra dommeren. Næste kamp for Barcelona er returopgøret mod Athletic Bilbao på Camp Nou. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder