Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

La Liga-boss: Jeg er enig med Piqué

Nyheder - 10. januar 2017




Gerard Piqué er kendt for ikke at holde tilbage, men altid sige sin mening. Efter opgøret mod Villarreal var han fuldstændig kold over for om det spanske fodboldforbund ville give ham en straf for at kommentere på de to dommers præstationer mod henholdsvis Athletic Bilbao og Villarreal.



Efter opgøret mod sidstnævnte pegede Piqué op mod La Liga-bossen Javier Tebas og råbte "Så du det? Ja, dig. Så du det?". Det var en besked mod bossen som følge af det klokkeklare straffespark, som Barcelona ikke fik tilkendt i 1-1-kampen. Nu har Tebas taget bladet fra munden.

- Jeg har reflekteret og jeg tror ikke, at Piqué sendte en besked til mig. Jeg tror ikke engang at han vidste, at jeg var på stadion den aften.

- Men jeg er enig med ham. Det er nødvendigt at kigge på dommerne, hvilket er det, som han ønsker.

- Hans intentioner flyder sammen med situationerne i den seneste uge og det giver klar anledning til at dommernes niveau skal løftes.

- Ting bliver ofte sagt i kampens hede og derfor er der ikke grund til at fortsætte på samme spor, har Tebas udtalt ifølge El Periódico.

Piqué var udmærket klar over, at Tebas var på plads på stadion og selvom flere medier har forsøgt at dreje situationen og skrive, at Piqué pegede mod Barcelonas egen vicepræsident, Jordi Mestre, så skulle det angiveligt have været på Tebas.



De madrilenske aviser har siden i går aftes skrevet, at Barcelona-spillerne er sure på klubbens egen bestyrelse for ikke at overvære opgøret på San Mamés mod Athletic Bilbao i sidste uge. Det er i den forbindelse, at Piqués pegefinger er blevet drejet mod egne rækker. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


La Liga-boss: Jeg er enig med Piqué

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder