Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Afsløring: FIFA krævede undskyldning af Barca

Nyheder - 11. januar 2017




Barcelona-spillerne, som var nomineret til henholdsvis The Best og årets hold ved mandagens FIFA-galla, dukkede ikke op som følge af forberedelserne til aftenens kamp hjemme mod Athletic Bilbao. Undervejs i showet dukkede Andrés Iniesta op på storskærmen.



Her undskyldte Iniesta for fraværet og fortalte, at man har en vigtig kamp onsdag (i aften) og derfor deltog man ikke ved mandagens galla. Nu kan Mundo Deportivo afsløre, at det slet ikke var af egen fri vilje, at Iniesta stillede sig op foran kameraret for at beklage fraværet.

Albert Soler, som sammen med præsident Bartomeu overværede gallaen, stod ude i lufthavnen i Barcelona for at flyve til Zurich, da han pludselig fik besked af FIFA, at spillerne skulle undskylde på video. Soler måtte derfor vende tilbage til træningsanlægget, give Iniesta besked, så han som kaptajn kunne stille sig op på video og undskylde.



Denne video blev samme aften vist ved gallaen i forbindelse med catalanernes fravær. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Afsløring: FIFA krævede undskyldning af Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder