Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Ronaldinhos brev til sig selv: Hans navn er Messi

Nyheder - 11. januar 2017




Ronaldinho har i dag offentliggjort et åbent brev, hvor han skriver til sig selv som otte-årig. Her kommer han forbi en masse emner - og heriblandt finder man Lionel Messi. Læs kapitlet med argentineren her.



"- I Barcelona vil du høre om denne dreng på dit hold. Han bærer nummer 10, som du selv gør. Han er lille som dig. Han spiller med bolden som dig. Du og dine holdkammerater tager ud og ser ham spille med ungdomsholdet og fra det øjeblik vil du vide, at han bliver mere end bare en stor fodboldspiller. Drengen er anderledes. Hans navn er Leo Messi.

- Du vil fortælle trænerne, at de skal trække ham op og spille med dig på førsteholdet. Når han ankommer vil Barcelona-spillerne tale om ham, som brasilianerne talte om dig.

- Jeg vil have, at du giver ham et godt råd. Fortæl ham "Spil med glæde. Spil frit. Bare nyd at spille med bolden".

- Selv når du er væk, vil det frie spil leve videre gennem Messi."


Endnu mere fra brevet

"- Hvad du vil blive mest stolt over er, at hjælpe Barcelona gennem din spillestil. Når du ankommer, vil Real Madrid dominere spansk fodbold. Men når du forlader klubben vil børn drømme om at spille som Barcelona"



- Lyt til mig; Din rolle i alt dette vil være meget mere end hvad du gør på banen.

- Når din far forlader jorden vil du ikke have mange billeder af ham. Din familie har ikke mange penge, så dine forældre ejer ikke et kamera. Du vil ikke være i stand til at høre din fars stemme eller høre ham grine igen.

- Men der er én ting, du altid vil huske ham fra: Et billede af dig og ham, hvor I spiller fodbold sammen. Du smiler, du er glad - med bolden ved dine fødder. Han er glad for at se dig.

- Når pengene, presset og kritikerne kommer - hold dig fri.

- Spil som han fortalte dig du skulle spille

- Spil med bolden"
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ronaldinhos brev til sig selv: Hans navn er Messi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder