Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Enrique: Tænker stadig det samme om Vidal

Nyheder - 18. januar 2017




Da Luis Enrique i formiddags udtog sin trup til morgendagens kamp mod Real Sociedad, var det ganske overraskende, at Aleix Vidal ikke var med. Han spillede en forrygende kamp mod Las Palmas i weekenden og krydrede det med et mål, men han får ikke lov til at for alvor at komme ind i en rytme.



I stedet forventes det, at Sergi Roberto får lov til at spille kampen, men Enrique har bestemt ikke ændret holdning til Vidal efter weekendens kamp.

- Jeg kan kun udtage 18 spillere mens andre skal blive hjemme, men jeg tænker fortsat det samme om Vidal. Som træner skal du tage beslutninger og det har jeg gjort, fortalte Enrique.

Træneren roste Vidals indstilling efter kampen mod Las Palmas og for en måned siden fortalte Enrique, at han tidligt på sæsonen tog en beslutning, der gjorde, at Vidal ikke fik meget spilletid. Siden da har backen dog vist sine kvaliteter frem og selvom det ikke bliver til spilletid i morgen, må han håbe på spilletid i weekenden, hvor Barcelona igen skal til Baskerlandet.

27-årige Vidal har i alt spillet 20 kampe og scoret ét mål for Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Enrique: Tænker stadig det samme om Vidal

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder