Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Illarra og Canales frustreret efter nederlag

Nyheder - 20. januar 2017




Real Sociedad var usandsynlige uskarpe i aftes, da de hjemme på Anoeta havde besøg af Barcelona. Gæsterne stod udmærket i defensiven, men gaverne blev delt fint ud til baskerne, som ikke havde kreativiteten til at udnytte dem. Til gengæld føler de sig snydt.



I en situation i anden halvleg var Zurutuza helt tydeligt ikke offside, da Barcelona forsøgte at opsætte en offside-fælde. Her løb alle spillerne ud af feltet ligesom et frispark blev sparket indover, men Zurutuza lå i bagrummet og kom frem til bolden, men blev fejlagtigt dømt offside. Hans nedtagning var ganske elendig, men ikke desto mindre sætter Sociedads Canales spørgsmålstegn ved situationen på Twitter.






På Sociedads midtbane finder man den tidligere Real Madrid-mand Asier Illarramendi. I løbet af kampen kunne man tydeligt se, at han var frustreret hvilket slutteligt medførte et gult kort på et frispark begået på Messi. Men Illarra fortalte efter kampen, at Messi skulle have været udvist.

- Messi... Det har altid været forbudt at give ham et gult kort. Men nu må vi rejse os, fortalte han efterfølgende.

Messi fik et gult kort, men kunne efterfølgende have fået endnu et, da han først undlod at lytte til dommeren i forbindelse med frisparket, som Sergio Canales reagerede på. Desuden kom Messi senere for sent i en situation, som også kunne have udløst et gult kort, men dommeren undlod.



- Igen, som sædvanligt! Igen... skrev Illarra på Twitter efter opgøret med hentydning på, at Sociedad følte sig snydt.


Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Illarra og Canales frustreret efter nederlag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder