Barca ordnede Eibar på Ipurua: 0-4

Nyheder - 22. januar 2017

Barcelona tog søndag aften ude imod Eibar og her gjorde de kort proces. Denis Suárez kom på banen tidligt i opgøret for en skadet Sergio Busquets og satte gang i målfesten, der sluttede 4-0.

Ter Stegen, Sergi Roberto, Mathieu, Umtiti, Alba, Arda Turan, Busquets, Rakitic, Messi, Suarez og Neymar

Cillessen, Piqué, Vidal, Digne, Gomes, Denis Suárez og Paco

- 0-1 32' - D. Suárez
- 0-2 50' - Messi
- 0-3 68' - Suárez
- 0-4 90+2' - Neymar

10' - ind-/udskiftning
- Busquets udgår med en ankelskade. Denis Suárez kommer ind.

21'
- STOR chance til Luis Suárez! Messi vipper bolden over Eibar-forsvaret og finder sin sydamerikanske ven, men han flugter bolden over målet.

26'
- Denis Suárez har slet ikke sat sit præg på kampen siden han blev skiftet ind. Han forsøger at komme ind i kampen, men er tydeligvis ikke helt varm efter pludselig at skulle på banen for en skadet Busquets.

29'
- Messi forsøger at krølle et frispark ned mod tætteste stolpe, men keeper Yoel kommer godt ned.

32' - MÅL!!
- Denis Suárez smadrer bolden hårdt og fladt ned i det fjerneste målhjørne til 1-0. Forinden fik Messi chance, men hans forsøg blev blokeret og returen faldt altså lige ud for fødderne af Suárez.

42'
- Vanvittigt opspil af Barcelona! Ter Stegen med en lang aflevering til Alba. Alba til Arda, Arda til Rakitic, Rakitic med en lang bold til Sergi Roberto. Backen laver 1-2 med Messi, Messi laver 1-2 med Suárez og sender slutteligt bolden i dybden til Neymar, der får afsluttet, men Yoel får reddet.

45'
- Messi igen med en kongeaflevering. Han sætter fuldstændig sin direkte modstander og føler bolden lige henover Eibars sidste mand. Arda kommer løbende bagved og får ikke helt kontrol over kuglen så han må forsøge sig med brystet, men igen står Yoel det rigtige sted.

45+1'
- Igen en stor mulighed! Arda smækker en af aflevering i dybden til Suárez, som sparker til den, men den ramler ind i stolpen og efterfølgende lige ud i handskerne på Yoel, som har haft heldet med at stå de rigtige steder gang på gang.

50' - MÅL!!
- Smukt mål af Messi! Han starter selv angrebet ved at drive bolden frem. Han sender den ud i højre side til Suárez og stormer ind i feltet. Suárez sender et indlæg ind, som målmanden ikke kan få fat i, og så er Messi kølig ved at sætte en lille inderside på. 2-0 til Barcelona.

53' - ANNULLERET MÅL!
- Eibar er tæt på at svare hurtigt igen. Adrian header et indlæg flot i kassen, men flaget er oppe og målet annulleres for offside.

61'
- Rakitic har fået en mere central rolle i anden halvleg og har byttet position med Denis Suárez. Kroaten har været langt bedre på den defensive midtbane, hvor han har været god til at tage temperaturen på kampen.

65'
- Roberto går ud. Vidal kommer ind.

68' - MÅL!!
- Eibar har forsøgt at presse op, men de efterlader sig meget plads bagi. Det udnytter Suárez, som straffer en passiv Eibar-mand, stjæler bolden og stormer ned mod målet og køligt pløkker den ind helt op af den ene opstander. 3-0 til Barcelona.

72'
- KÆMPE CHANCE TIL BARCELONA! Suárez afdribler sin mand og spiller 1-2 med Messi. Angriberen kommer ind i feltet og kan skyde på mål, men vælger at forsøge afleveringen på tværs af feltet til Neymar, men afleveringen mislykkedes.

74'
- Barcelona snydt for et mål! Messi sender bolden i dybden til Neymar, han runder keeperen og skal lige til at prikke den over stregen, da dommeren fløjter for offside. Der var tydeligvis ikke offside på brasilianeren.

75' - ind-/udskiftning
- Suárez går ud. Paco kommer ind.

84'
- God mulighed til Eibars Leon! Han forsøger med et knaldhårdt skud fra distancen, men Ter Stegen får lappen på. Returen sparker en Eibar-mand langt over mål.

90+2' - MÅL!!
- Så kom målet til 4-0! Messi sætter gang i et angreb i højre side. Bolden smækkes indover af Aleix Vidal, Paco lader den løbe videre til Neymar, som kontrollerer den og herefter sparker den i kassen til 4-0.

- Barcelona henter tre vigtige point i topstriden efter at både Real Madrid og Sevilla vandt deres kampe. Næste opgør er for tredje kamp i træk mod et hold fra Baskerlandet - men efter to kampe i Baskerlandet, er det nu hjemme på Camp Nou: Copa del Rey returopgør mod Real Sociedad. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder