Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Krisemøde på Barcelonas træningsbane

Nyheder - 16. februar 2017




Alt, hvad der kunne gå galt, gik galt i Paris tirsdag aften. Havde Paris SG været en smule mere skarpe, så kunne de sagtens have vundet med mere end 4-0. Barcelona har før vist, at de hjemme på Camp Nou kan hente store sejre, og selvom situationen er meget anspændt lige nu, så er truppen klar til at komme ovenpå hurtigst muligt.



Dagen efter en kamp kalder Luis Enrique og hans team altid spillerne sammen, så man kan analysere eventuelle fejl og forbedringer, og ved onsdagens træning var det derfor ikke overraskende, at man valgte at gøre det samme. Til gengæld varede mødet i mere end en halv time, hvilket ikke er normalt.

Som regel er det Enrique og hans team, som taler mest, men ved onsdagens krisemøde trådte flere nøgleprofiler også frem for at gejle holdkammeraterne op. Det var en trist omgang træning dagen efter nederlaget, men som Robert Fernández udtalte, så er der ikke tid til at sørge for meget - allerede om få dage venter der en ny kamp.

Selve mødet på træningsbanen bar især præg af humøret i truppen, som gik fra højtflyvende efter Alaves-kampen til utrolig anspændt og sørgelig. Søndag gælder det om at tage første skridt og slå Leganés på Camp Nou. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Krisemøde på Barcelonas træningsbane

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder