Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Guardiola: Barcelona kan komme tilbage igen

Nyheder - 18. februar 2017




Pep Guardiola er ikke i tvivl om, at Barcelona kan komme tilbage igen efter det store nederlag i Paris den anden dag. Manchester City-træneren slår desuden - igen - fast, at han aldrig kommer tilbage til Barcelona som træner.



- For mig er Barcelona stadig verdens bedste hold. Det var selvfølgelig en overraskelse det, som der skete i Paris, men i fodbold kan alt ske. Konkurrencen i Champions League er enorm, men der er stadig 90 minutter tilbage og her kan alt ske.

- Hvis der findes et hold, som kan overkomme sådan et resultat, så er det Barcelona. Det er helt normalt, at de mange negative kommentarer kommer efter sådan en kamp, men i de seneste 10 år har Barcelona været verdens bedste hold og mit råd til alle er, at man ikke skal kritisere dem for meget.

- Min tid i Barcelona er slut. Jeg kommer aldrig tilbage til klubben som træner, slog han desuden fast.

Pep Guardiola anses som værende den bedste træner i klubbens historie, men lige nu bøvler han med at tilvende sig Premier League, hvor han sammen med City allerede er gået fra otte Premier League-kampe uden af vinde. Til gengæld sidder man på andenpladsen - otte point bag Chelsea. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Guardiola: Barcelona kan komme tilbage igen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder